بینگت سیگواردسون (Bengt Sigvardsson) در ادامه می نویسد، در اطراف پایتخت ملغاسی انتناناریوو در 25 هکتار زمین یکی از بزرگترین زباله دان های افریقا قرار دارد. همه روزه 5،1-2 هزار تن زباله ها را از شهر به اینجا می آورند. مردم بر کثافات نووارد هجوم می اورند و آن را توسط شاخی و دستان برهنه می کاوند.
میسرا رتاحامیلالا یازده ساله میگوید:« من و خواهرم در سال 2017 مکتب را ترک کردیم، تا به خانواده جهت کمایی نمودن پول کمک نمائیم».
خواهرش زیندرا 14 ساله میگوید:« ولی ما امیدواریم که دوباره به مکتب برگردیم».
اکثریت کسانی که در اینجا کار و زندگی میکنند، پابرهنه اند. آنها میگویند که ما در اینجا با همه چیز عادت کرده ایم.
رامامپونینا پیرلینی مادر 45 ساله شش طفل میگوید:« ما با این کار عادت کرده ایم. گاهی با شیشه و دیگر اشیای تیز زخمی می شویم، ولی به این کار باید تن داد».
در ملغاسی همه ساله مرض طاعون معمولاً در دوران ماه های اکتوبر تا اپریل شیوع میکند. کیک های موش های مریض که در زباله دان به وفرت وجود دارند، ناقل این مرض به مردم شمرده میشوند.
رامامپونینا میگوید:« من در اینجا تولد شدم و در زباله دان 16 سال کار میکنم. در اینجا هچکس مریض نمی شد».
در سال 2017 طاعون در ماه اگست شیوع یافت. مرض به شکل سهلتر وجود داشت و از شخص به شخص هنگام سرفه انتقال می یافت. به تعداد 2 هزار و 350 نفر به مرض مبتلا شدند. بیش از 200 نفر مردند. بیشترین تعداد تلفات در پایتخت و دیگر محلات پرجمیعت رخ داد.
این خانم میگوید:« حتی هنگام شیوع بیماری ما باور داریم که خداوند ما را حفاظت میکند».
رامامپونینا میگوید:« ما در روز معمولاً 4 هزار اریاری (تقریباً 80 روبل) به دست می آوریم. این برای ضروریات اساسی کفایت میکند».
این زباله دان در سال 1966 ایجاد شده بود و ظرفیت آن 25 میلیون تن کثافات می باشد. رامامپونینا از عصری سازی زباله دان هراس دارد و میگوید که عصری سازی زباله دان نان و وسیله امرار حیات آنها را میگیرد.
مردم قبلاً در اینجا در کلبه های که از کارتن ها و پلاستیک ساخته بودند، زندگی میکردند. در سال 1989 سازمان «اکاماسووا» تاسیس شد که در نزدیک زباله دان خانه های از خشت، گل و سمنت ساخت. در این شهرک که مردم بنام شهر مگس ها یاد میکنند، 25 هزار نفر زندگی میکنند. در همینجا مکتب و کلینیک وجود دارد.
کمپنی «ساموا» کار تنظیفات شهر انتناناریوو را که 4،1 میلیون نفر جمیعت دارد، پیش می برد. فقط 53% تمام زباله ها پروسس میشوند. 90-95% زباله های شهر عضوی اند.
ملغاسی — چهارمین جزیره بزرگ در جهان است که در شرق افریقای جنوبی قرار دارد.
مساحت کشور — 587040 کیلومتر مربع است و جمیعت آن را 26 میلیون نفر تشکیل میدهد. در حدود 4،1 میلیون نفر در شهر انتناناریوو پایتخت کشور زندگی میکنند. زبان ها: ملغاسی و فرانسوی اند.
مذاهب: 52 % پیروان مذاهب محلی، 41% عیسوی و بقیه مسلمان اند.
70% مردم در زیر خط فقر به سر می برند. در اوایل قرن 20 نود فیصد خاک این کشور را جنگلات پوشانده بود، حالا فقط 10% جنگلات باقی مانده اند. علت اساسی قطع جنگلات توسعه زمین های زراعتی می باشد که در آنها عمده تاً شالی (برنج) کاشته میشود. این جزیره دارای فون و فلورای بی مانند می باشد که امروز با تهدید نابودی مواجه اند.
باید گفت که مشکل زباله ها امروز به مشکل جهانی مبدل گشته است. اقیانوس جهانی از پلاستیک پر شده که بقای موجودات دریایی را تهدید میکند. پلاستیک طی صدها سال تجزیه نمی شود که تهدید عمده برای ایکالوژی بوجود می آورد.