روسیه از کنار گذاشتن طالبان از فهرست تحریم های شورای امنیت سازمان ملل متحد استقبال می کند

نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور افغانستان گفته است، اگر طالبان* از فهرست سازمان های ممنوعه روسیه بیرون شوند، منطقی است.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، همانطور که ضمیر کابلوف نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور افغانستان گفته است، اگر طالبان* از فهرست سازمان های ممنوعه روسیه بیرون شوند، منطقی است که مسکو از حذف برخی از کارمندان آنها از فهرست تحریم های شورای امنیت سازمان ملل پشتیبانی کند.
برگزاری نشست "ساختار مسکو" درباره ای افغانستان در تهران به زودی
به گفته وی، روسیه موضوع نخست را با شریک های خود در آسیای مرکزی مطرح نکرده - اما به طور کلی آنها به طور عادی با این موضوع برخورد می کنند، اگرچه تاجیکستان ملاحظات خاصی دارد.
از نکات دیگر:
نشست گروه تماس "ساختار مسکو" با حضور نمایندگان ویژه فدراسیون روسیه، ایران، پاکستان و چین از تاریخ 6 تا 8 جون در تهران برگزار می‌شود.
به رسمیت شناختن طالبان به عنوان غیر تروریستی با تغییرات در فرمان ریاست جمهوری همراه است - این یک موضوع سریع نیست.
همه اعضای سازمان همکاری شانگهای به جز یک نفر، طرفدار از سرگیری کار گروه تماس با افغانستان هستند و به همین دلیل است که تاکنون این اتفاق نیفتاده است.
افغانستان برای پیوستن به سازمان همکاری شانگهای باید اقتصاد خود را بدست آورد *این سازمان به دلیل فعالیت های تروریستی زیر تحریم های سازمان ملل است.
یادآوری می کنیم، که گروه طالبان پس از یک معامله پیچیده و پنهان با امریکا در دوحه پایتخت قطر، در پانزدهم ماه اگوست سال 2021 جنگجویان این گروه وارد کابل شدند و کنترل افغانستان را به دست گرفت.
و از آن زمان تاکنون با رفتار تندروانه شهروندان افغانستان به ویژه بانوان را به تنگنا قرار داده است.
با وجود اعلان بخشش عمومی از سوی رهبر این گروه، اما جنگجویان این گروه تاکنون بیش از دو هزار نظامیان و کارمندان حکومت پیشین را زندانی، شکنجه و کشته اند.
در ماه های پسین یورش های جبهه های مخالف گروه طالبان بر جنگجویان این گروه افزایش پیدا کرده و تاکنون صدها تن از جنگجویان این گروه در یورش های جبهه های مخالف این گروه کشته و زخمی شده اند.
در جریان دو هفته آخر ماه اگوست، تخلیه دسته جمعی شهروندان کشورهای غربی و افغانستانی های همکار با آنها از فرودگاه کابل که زیر نگهبانی نظامیان امریکایی بود، صورت گرفت. در شب 31 اگوستت، ارتش ایالات متحده فرودگاه کابل را ترک کرد و به نزدیک به 20 سال حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان پایان داد. در آغاز ماه سپتمبر همان سال، ترکیب دولت موقت تک قومی و تک گروهی طالبان افغانستان به ریاست محمد حسن آخوند که در دوره اول حکومت طالبان* سرپرست وزارت امور خارجه بود و زیر تحریم های سازمان ملل از سال 2001 بود، اعلام شد.
بحث و گفتگو