امریکا مسئولیت آلودگی های رادیواکتیو سالهای 50 و 60 قرن بیستم میلادی به عهده گرفت

دیوان محاسبات ایالات متحده اعلام کرد اقدامات امریکا در طول دهه های 1950 و 1960 منجر به آلودگی های رادیواکتیو در گرینلند، اسپانیا و جزایر مارشال شد و پیامدهای آنها برای مدت طولانی محسوس خواهد بود.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، در گزارش این نهاد آمده است: "اقدامات ایالات متحده در طول جنگ سرد منجر به آلودگی رادیواکتیو در سه مکان شد: گرینلند، اسپانیا و جزایر مارشال".
خاطرنشان گردید که مایع رادیواکتیو که پایگاه ایالات متحده را تغذیه می کرد هنوز در زیر یخ در گرینلند مدفون است. در اسپانیا، یک حادثه هواپیمایی منجر به آلودگی اطراف پالومارس شد. در جزایر مارشال آثار آزمایش های هسته ای باقی است (ساکنان این منطقه بیشترین آسیب را از این آلودگی ها می بینند).
در این گزارش آمده است: مایع رادیواکتیو در سال 1960 در یخ گرینلند مدفون شد. در سال 1966، دو طیاره قوای هوایی ایالات متحده بر فراز پالومارس با هم برخورد کردند و زباله های رادیواکتیو را بر فراز این شهر پخش کردند. در جزایر مارشال 67 آزمایش هسته ای بین سال های 1946 تا 1958 انجام شد.
امریکا بعد از ویتنام نوبت آلوده سازی با زباله های رادیو اکتیو را به اوکراین داده است
دیوان محاسبات ایالات متحده خاطرنشان می کند که آلودگی در گرینلند تا سال 2100 باقی خواهد ماند و ساکنان جزایر مارشال نگران تأثیر تغییرات آب و هوایی بر وضعیت خود و خطر آلودگی منابع آب شیرین هستند. این ساکنان این جزایر با موضع نهادهای امریکایی مبنی بر بی اساس بودن چنین نگرانی های موثر نیستند.
بحث و گفتگو