فرمانده ارتش پاکستان: زندگی یک پاکستانی از همه ای افغانستان مهمتر است

رییس ستاد ارتش پاکستان در سخنانی درباره‌ی سیاست خارجی اسلام‌آباد، صلح با هند را رد کرده و درباره‌ ای افغانستان گفته است، که "زندگی یک پاکستانی از همه ای افغانستان مهمتر است".
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک به نقل از اطلاعات روز، جنرال عاصم منیر، رییس ستاد ارتش پاکستان روز چهارشنبه (۴ دلو) در جریان نشستی سه‌ساعته با دانشجویان دانشگاه‌های دولتی پاکستان بیان گفته است، که صلح با هند را نمی پذیریم و "زندگی یک پاکستانی از همه ای افغانستان مهمتر است".
به گزارش اکسپرس تریبون، او گفته است: "وقتی صحبت از امنیت و امنیت تک‌تک پاکستانی‌ها می‌شود، می‌توان کل افغانستان را لعنت کرد"
منیر افزوده است، که پاکستان به مدت ۵۰ سال غذای پنج میلیون شهروند افغانستان را تأمین کرده است، اما "وقتی نوبت به فرزندان ما می‌رسد، ما کسانی را که به آنان حمله می‌کنند تعقیب خواهیم کرد".
سفر پدر معنوی طالبان به افغانستان با هدف پا درمیانی میان پاکستان و گروه طالبان
وی تصریح کرده است، که شورش در بلوچستان از دیرباز مورد پشتیبانی افغانستان بوده و "همسایه‌ ای غربی هرگز نسبت به پاکستان دوستی نشان نداده است".
او گفته است، که افغانستان تنها کشوری بود که با پذیرش پاکستان در سازمان ملل پس از استقلال مخالفت کرد.
رییس ستاد ارتش طالبان هم هشدار داده است: "به پاکستان نگاه نکنید. ما حاضریم همه چیز و همه چیز را قربانی کنیم".
اکپسرس تریبون نوشته است، که سخنان جنرال منیر در مورد افغانستان ظاهرا در راستای سیاست چماق و هویج پاکستان در "قبال همسایه مشکل‌ساز است".
فرمانده ارتش پاکستان درباره‌ای روابط اسلام‌آباد با دهلی نو نیز اظهارنظر کرده و گفته است که "هند با مفهوم پاکستان آشتی نکرده است، پس چگونه می‌توانیم با آن آشتی کنیم".
وی همچنین به روابط پاکستان با ایران هم سخن گفته و به‌طور خاص به حملات موشکی اخیر تهران در بلوچستان اشاره کرده است.
وی با تأکید بر این‌که هیچ‌کس اجازه نخواهد داشت حاکمیت و تمامیت ارضی پاکستان را زیر پا بگذارد، گفته است: "شما نمی‌توانید به ما خنجر بزنید و اگر این کار را انجام دهید، پاسخ مناسبی دریافت خواهید کرد."
پسین ها ایران به آنچه که پناهگاه گروه جیش‌العدل در ولایت بلوچستان پاکستان می‌خواند حملات موشکی و پهپادی انجام داد. پاکستان نیز در اقدام تلافی‌جویانه به اهداف در خاک ایران حمله کرد. تبادل حملات منجر به تنش میان دو کشور شد.
بحث و گفتگو