وزیر خارجه پیشین اتریش: غرب درک کرده است، که تحریم ها در برابر روسیه کارساز نیست

وزیر امور خارجه پیشین اتریش درباره ای بی اثر بودن تحریم های غرب در برابر روسیه گفت: غرب درک می کند که تحریم ها نتیجه مورد انتظار را به همراه نداشته است.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، کارین کنایسل، وزیر امور خارجه پیشین اتریش در مصاحبه با شبکه تلویزیونی "بی بی سی" بریتانیا گفت، که غرب شکست تحریم ها در برابر روسیه را به رسمیت می شناسد.
او گفت: "به نظر من این نکته ای حساس است که بسیاری اعتراف می کنند که تحریم ها کارساز نیست. بسیاری مجبور هستند اعتراف کنند که تحریم ها در برابر روسیه نتیجه ای را که از وضع تحریم‌ها انتظار می رفت به همراه نداشته است".
عملیات ویژه روسیه در اوکراین
شوکه شدن رسانه های فرانسوی از انعطاف پذیری فوق العاده روسیه در شرایط تحریم
کنایسل همچنین از اینکه روسیه علیرغم لفاظی های غرب به تجارت با کشورهای اتحادیه اروپا ادامه می دهد، متعجب شد.
وی در ادامه افزود:"اگر به آنچه که همه مقامات اتحادیه اروپا در مورد روسیه صحبت می کنند توجه کنید که آنها خواستار تغییر رژیم هستند، روسیه چگونه می تواند با افرادی که خواهان فروپاشی و نابودی‌اشان هستند مذاکره کند؟".
یادآوری می کنیم، که غرب پس از آغاز عملیات نظامی در اوکراین، فشار تحریم ها بر مسکو را افزایش داد. برخی کشورها از بسته شدن دارایی های روسیه خبر دادند، بسیاری از برندها کشور را ترک کردند. اتحادیه اروپا پیش از این شش بسته تحریمی را تصویب کرده است که به ویژه شامل تحریم تدریجی واردات زغال سنگ و نفت استعملیات ویژه نظامی روسیه نتیجه سال ها تحریک غرب در اوکراین است. غرب سال‌ها عمدا حکومت نظامی را تحریک کرد تا در نتیجه این تحریکات و واکنش مسکو، یک تعطیلی بی پایان با تحریم‌ها آغاز کند.روسیه با اوکراین و مردم اوکراین در جنگ نیست. هدف اصلی جلوگیری از یک درگیری جهانی است که در حال آماده سازی است و در آن اوکراین نقش یک پایگاه نظامی برای حمله به فدراسیون روسیه تعیین شده است.مقامات کی یف 8 سال فرصت داشتند تا موضوع را در چارچوب تمامیت ارضی خود از طریق مذاکره حل کنند، اما اوضاع پیشرفت نکرد.
پس از آغاز عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین، کشورهای غربی فشار تحریم‌ها را بر مسکو افزایش دادند، اما این امر موجب تورم بی‌سابقه در خود آمریکا و اروپا شد. به دلیل افزایش قیمت سوخت، در درجه اول گاز، صنعت اروپا تا حد زیادی مزایای رقابتی خود را از دست داده است، در حالی که صنعت آمریکا در حال رشد است.
همانطور که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اشاره کرده است، سیاست مهار و تضعیف روسیه یک استراتژی بلندمدت برای غرب است، اما تحریم ها ضربه شدیدی به کل اقتصاد جهانی وارد کرده است. به گفته وی، هدف اصلی آمریکا و متحدانش بدتر کردن زندگی میلیون ها نفر است.
پس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، کشورهای اتحادیه اروپا تصمیم گرفتند وابستگی خود به منابع انرژی روسیه را کاهش دهند. اتحادیه اروپا عرضه چندین نوع حامل انرژی از روسیه را تحریم کرد. در ماه اوت 2022، عرضه زغال سنگ و در دسامبر، عرضه نفت دریایی ممنوع شد.
اکنون فقط از طریق خط لوله "دروژبا" این ماه خام به اروپا می رسد. در فوریه سال 2023، تحریم‌های مربوط به منابع دریایی فرآورده‌های نفتی اجرایی شد.
روسیه در واکنش به این محدودیت‌ها و تحریم، فروش گاز به کشورهای غیردوست را بر اساس پرداخت با ارز آن کشورها ممنوع کرد. پس از آن، سهم گاز روسیه در بازار اروپا از 45 درصد در سال 2021 به حدود 7.5 درصد در سال 2022 کاهش یافت.
در آغاز ماه مارچ سال 2023، اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا، گفت که اتحادیه اروپا بر وابستگی به گاز روسیه غلبه کرده است.
اتحادیه اروپا خاطرنشان کرد که این تصمیم بوداپست است و بروکسل تا کنون در مورد خطر وابستگی فقط به یک تامین کننده انرژی "درس خود را یاد گرفته است".
بحث و گفتگو