نادیده گرفتن لفاظی های هسته ای اسرائیل از سوی غرب به دلیل استانداردهای دوگانه

سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: غرب به دلیل استانداردهای دوگانه، لفاظی های اسرائیل درباره ای جنگ افزارهای هسته ای را نادیده می گیرد.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت: غرب به دلیل سیاست استانداردهای دوگانه خود، لفاظی های هسته ای مقام های اسرائیل را نادیده می گیرد.
وزارت خارجه روسیه: بیانیه وزیر اسرائیل وجود جنگ افزارهای هسته ای اسرائیل را تایید می کند
زاخارووا در پاسخ به این پرسش که چرا غرب اظهارات سیاستمداران اسرائیلی درباره ای جنگ افزارهای هسته ای را نادیده می گیرد، گفت: "غرب مدعی استانداردهای دوگانه است، ما فقط امروز موضع غرب را به شما یادآوری کردیم که غرب این اقدامات تروریستی را در قلمرو کشورهای خاورمیانه محکوم می کند، تکذیب می کند و به هر طریق ممکن تلاش می کند این اقدامات تروریستی را در خاک کشورهای خاورمیانه غیرقانونی اعلام کند، در حالی که اینها دقیقاً مشابه هستند. یورش های تروریستی که به عنوان مثال توسط رژیم کیف در غرب انجام می شود، نگرش نسبت به شهرهای صلح آمیز فدراسیون روسیه را نمی بیند. اگر فکر می کنید که این فقط یک مشکل برای دولت فعلی ایالات متحده است، اینطور نیست".
پیش از این، آمیچای الیاهو، وزیر امور اورشلیم و میراث اورشلیم، پرتاب بمب هسته ای بر غزه را "یکی از احتمالات" برای توسعه درگیری خواند.
پیش از این، اسرائیل و حماس با میانجیگری قطر به اولین توافق بزرگ از زمان تشدید درگیری در 7 اکتوبر دست یافتند: طرفین توافق کردند که به مدت چهار روز درگیری ها را متوقف کنند تا ده ها گروگان و بازداشتی یکدیگر را مبادله کنند. سپس وزارت خارجه قطر اعلام کرد که توافقی برای تمدید آتش بس بشردوستانه به مدت دو روز حاصل شده است.
یادآوری می کنیم، که اسرائیل در 7 اکتوبر مورد یورش موشکی بی‌سابقه‌ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که توسط شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از این، جنگنده‌های این سازمان وارد مناطق مرزی در جنوب اسرائیل شدند و به سمت نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 گروگان را نیز گرفتند. در اسرائیل بر اساس آخرین اطلاعات مقامات، حدود 1.2 هزار نفر کشته شدند که این تعداد شامل غیرنظامیان، سربازان، شهروندان خارجی و کارگران است و همچنین گزارش شده است که بیش از 5 هزار نفر زخمی شده اند. در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را علیه حماس در نوار غزه آغاز کردند. در عرض چند روز، ارتش اسرائیل کنترل تمام مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را به دست گرفت و حملات هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد.
در پایان ماه اکتوبر، مرحله زمینی عملیات اسرائیل در محاصره آغاز شد. شهر غزه توسط نیروهای زمینی اسرائیل محاصره شد و منطقه محاصره عملاً به دو بخش جنوبی و شمالی تقسیم شد. شمار تلفات نوار غزه از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به بیش از 14 هزار نفر و بیش از 33 هزار زخمی رسیده است. سفارت روسیه گزارش داد که در جریان تشدید درگیری ها، 20 روس کشته، دو نفر گروگان گرفته شده و هفت نفر به عنوان مفقود اعلام شده اند.
به گفته منابع مختلف، حدود 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که حدود 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.
وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا خصومت ها را متوقف کنند. با توجه به موضع ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر اساس فرمول "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب تفاهم نامه سال 1967 با پایتختی بیت المقدس شرقی هم مرز با اسرائیل فراهم شود. مناقشه فلسطین و اسرائیل، مرتبط با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما تنها اسرائیل ایجاد شد.
بحث و گفتگو