به گزارش اسپوتنیک، نیویورک تایمز می نویسد، اظهارات والری زالوژنی فرمانده کل نیروهای مسلح اوکراین درباره بن بست در درگیری در اوکراین ممکن است مانع از متقاعد شدن جمهوری خواهان ایالات متحده برای رای دادن به کمک مالی به کیف شود.
پیش از این، زالوژنی به بن بست در درگیری اذعان کرد و گفت، که "به احتمال زیاد، پیشرفت عمیق و زیبایی حاصل نخواهد شد". بر پایه نشریه ای در مجله اکونومیست، کیف و غرب از ضدحمله اوکراین انتظار بیشتری داشتند. به گفته زالوژنی، طبق "کتب درسی ناتو"، نیروهای مسلح اوکراین باید اکنون در کریمه می جنگیدند.
نویسنده این مقاله نوشته است: "اما آنها (دستیاران جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده) می ترسند که صراحت جنرال زالوژنی متقاعد کردن جمهوری خواهان برای رای دادن به ادامه بودجه جنگ را دشوار کند".
همانطور که این نشریه اشاره می کند، جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده نیز در درگیری فلسطین و اسرائیل با مشکلاتی روبرو است.
برپایه این نشریه، بایدن از بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به مدت ده روز خواست تا اجازه "وقفه های بشردوستانه" را بدهد. به نوشته این روزنامه، نفوذ رئیس جمهور امریکا "با توجه به نقش مرکزی او به عنوان تامین کننده تسلیحات و اطلاعات" محدودتر از حد انتظار به نظر می رسد.
یادآوری می کنیم، که روسیه در 24 فیبروری 2022 عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز کرد. رئیس جمهور ولادیمیر پوتین هدف آن را "حمایت از افرادی که به مدت هشت سال توسط رژیم کیف مورد سوء استفاده و نسل کشی قرار گرفته اند" خواند. او گفت که برای دستیابی به این هدف، برنامه ریزی شده است که "نازی زدایی و غیرنظامی سازی اوکراین" انجام شود و همه جنایتکاران جنگی که مسئول "جنایت های خونین در برابر غیرنظامیان" در دونباس هستند، به عدالت سپرده شوند.
اسرائیل در 7 اکتوبر مورد یورش موشکی بیپیشینه ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که از سوی شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از این، جنگجویان این سازمان وارد مناطق مرزی در جنوب اسرائیل شدند و به سوی نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 گروگان را نیز گرفتند. در اسرائیل، به گفته مقام های محلی، بیش از 1.4 هزار نفر از آن میان 300 پرسنل نظامی کشته و بیش از 5 هزار نفر زخمی شدند. در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را در برابر حماس در نوار غزه آغاز کردند. در عرض چند روز، ارتش اسرائیل کنترل همه ای مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را به دست گرفت و یورش های هوایی به هدف های از آن میان غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد.
شمار قربانیان نوار غزه از 10 هزار نفر گذشت و بیش از 24.8 هزار نفر زخمی شدند. سفارت روسیه گزارش داد که در جریان تشدید درگیری ها، 20 روس کشته، دو نفر گروگان گرفته شده و هفت نفر به عنوان ناپدید اعلام شده اند. به گفته منابع مختلف، نزدیک به 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که نزدیک به 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد.