به گزارش اسپوتنیک، دفتر اطلاعرسانی دولت غزه اعلام کرد، که در یورش رژیم صهیونیستی تاکنون ۵۲ مسجد به طور کامل ویران شده و خسارتهایی نیز به ۱۱۰ مسجد دیگر وارد آمده است.
ادامه ای بمباران غزه و کشتار زنان و کودکان فلسطینی در حالی برای بیستوششمین روز متوالی ادامه دارد که کشورهای غربی پشتیبان اسرائیل تا کنون هرگونه قطعنامه آتش بس در شورای امنیت را وتو کرده و یا به جای تلاش برای توقف کشتار و بمباران فلسطینیان به دنبال تصویب قطعنامههایی در پشتیبانی بیشتر از تلآویو هستند.
برپایه اعلام دفتر اطلاعرسانی دولت در غزه همچنین در یورش های رژیم صهیونیستی به ۲۱۲ مدرسه خسارت وارد شده و فعالیت ۴۵ مدرسه متوقف شده است و ۲۵۱۰ دانشآموز در پایههای مختلف تحصیلی به شهادت رسیدهاند.
بنابر گزارش شبکه الجزیره، دفتر اطلاعرسانی دولت در غزه افزود، که در یورش های رژیم صهیونیستی به غزه تاکنون ۳۲ مقر دولتی و دهها ساختمان و موسسه عمومی ویران شده است.
همچنین سخنگوی دفتر اطلاعرسانی دولت در غزه گفت، که در جنایتهای رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۱۰ هزار نفر شهید یا ناپدید شدهاند.
همچنین سخنگوی دفتر اطلاعرسانی دولت در غزه گفت، که در جنایتهای رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۱۰ هزار نفر شهید یا ناپدید شدهاند.
بر پایه این گزارش، اردوگاه جبالیا در کمتر از ۲۴ ساعت هدف دو کشتار قرار گرفت که در نتیجه آن صدها نفر شهید شده و جسد دهها نفر نیز در زیر آوار مانده است.
یادآوری می کنیم، که اسرائیل در ۷ اکتوبر مورد یورش موشکی بیپیشینهای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که از سوی شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از آن، جنگجویان سازمان به مناطق مرزی در جنوب اسرائیل نفوذ کردند. در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را در برابر حماس در نوار غزه آغاز کردند. ظرف چند روز، ارتش اسرائیل همه ای مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را زیر کنترل خود درآورد و یورش های هوایی به اهدافی از جمله غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد. شمار قربانیان نوار غزه از ۸.۵ هزار نفر گذشت و بیش از ۲۱ هزار نفر زخمی شدند. در اسرائیل، به گفته مقامات محلی، بیش از ۱.۳ هزار نفر جان خود را از دست دادند. سفارت روسیه گزارش داد، که در جریان تشدید درگیری ها، ۲۰ روس کشته، دو نفر گروگان گرفته شده و هفت نفر به عنوان ناپدید اعلام شده اند. به گفته منابع مختلف، حدود ۱۵۰ اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد که حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ زندانی در نوار غزه وجود دارد.وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا درگیری ها را متوقف کنند. با توجه به دیدگاه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها برپایه ای چارچوب "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب بر پایه موافقت نامه ای ۱۹۶۷ با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی هم مرز یکدیگر فراهم می کند. مناقشه فلسطین و اسرائیل، در پیوند با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال ۱۹۴۷، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما تنها اسرائیل ساخته شد.