منبعد هوش مصنوعی با تحلیل خون، وضع انسان را تشخیص می کند

در استرالیا هوش مصنوعی ایجاد گردیده است که می تواند امراض را حین تحلیل خون تشخیص دهد.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، دانشگاه کوئینزلند استرالیا از ایجاد اولین هوش مصنوعی جهان (AI) خبر داد که دارای تکنالوژی تشخیص امراض در خون است.
به گفته کانال تلویزیونی استرالیایی ABC، 10 سال طول کشید تا یک سیستم تشخیصی جدید ایجاد شود. این شامل دستگاه است که نمونه‌های خون را اسکن می‌کند و از آنها با وضوح بالا عکس می‌گیرد، و همچنین یک هوش مصنوعی ویژه که بر اساس گزارشات دریافتی تشخیص می‌دهد. این فرآیند در آزمایشگاه مرکز آسیب شناسی سالیوان نیکولایدس در بریزبن انجام می شود. این مرکز روزانه 35000 نمونه خون را ارزیابی می کند.
چندرسانه ای
دنیای آینده: هوش مصنوعی آنچه در سال 2100 در انتظار ما است را به تصویر کشید
دکتر مایکل هریسون گفت که هوش مصنوعی اکنون به سرعت بخشیدن به روند اسکن و کشف امراض در آزمایش خون کمک می کند.
هریسون گفت: "ما قبلا 100 سلول خون را برای تشخیص آن تجزیه و تحلیل می کردیم، اکنون می توانیم 1000 سلول را تجزیه و تحلیل کنیم و نتیجه بسیار بهتری بگیریم." وی افزود که هوش مصنوعی قادر است نمونه های میکروسکوپی امراض را در خون تشخیص کند و به طور اتومات نتیجه آنرا برای تایید به متخصص ارسال کند. این به آنها اجازه می دهد تا تشخیص را روی صفحه نمایش کامپیوتر بخوانند، تأیید کنند و نیازی به نگاه کردن از طریق میکروسکوپ را از بین ببرند.
پروفسور برایان لاول از دانشگاه کوئینزلند، یکی از خالقان این تکنالوژی، ادعا می کند که استفاده از هوش مصنوعی برای بررسی نمونه های میکروسکوپی در هیچ جای دیگر روی زمین استفاده نمی شود. این دانشمند همچنین تاکید کرد که بحثی در مورد "روبات ها که جای انسان ها را در آسیب شناسی بگیرند" وجود ندارد.
لاول توضیح داد: "این فرآیند هنوز تحت کنترل انسان است. این یک برنامه کامپیوتری است که توسط یک متخصص آموزش داده شده است، که همچنین دائماً توسط یک متخصص بررسی می شود."
بحث و گفتگو