به گزارش اسپوتنیک، یک منبع آگاه به ریانووستی گفت که جنگنده MiG-31K که حامل راکت های "کینژال" بود سیستم دافع هوا امریکایی پاتریوت را در کییف در یک کمین هوایی منهدم کرد.
وی اضافه کرد:"در واقع به دلیل سرعت کینژال، سیستم های دافع هو امریکا به طور ناگهانی از یک کمین هوایی مورد اصابت قرار گرفتند و خدمه جنگی دشمن نتوانستند برای محافظت از سامانههای ضدهوایی خود کاری انجام دهند.
همانطور که این منبع اطلاعاتی توضیح داد، ویژگی های سرعت راکت های "کینژال" به آنها اجازه می دهد در عرض چند دقیقه به تاسیسات نظامی در خاک اوکراین برسند، به همین دلیل اهدافی مانند سیستم های دافع هوا پاتریوت پس از شلیک یا بارگذاری راکت های جدید در پرتابگرها زمان تغییر موقعیت را ندارند.
وزارت دفاع روسیه روز سه شنبه از حمله گسترده به نقاط استقرار قطعات قوای مسلح اوکراین و همچنین مکان های نگهداری مهمات، سلاح و تجهیزات تحویلی از کشورهای غربی خبر داد. به ویژه راکت مافوق صوت کینژال (Kinzhal) سیستم های راکتی ضد هوایی پاتریوت امریکایی را در کیف منهدم کرد.
در همان روز، ویدئوهایی از پایتخت اوکراین در فضای مجازی منتشر شد که عملکرد سیستم های ضد هوایی پاتریوت امریکایی را نشان می داد که سعی در دفع حمله راکت های روسی داشتند. در برخی از تصاویر نشان داده شده است که چند دقیقه پس از اتمام تیراندازی و مصرف سلاح های نظامی امریکا در نزدیکی موقعیت آنها، یک انفجار قدرتمند در زمین رخ می دهد.
سرگئی شایگو وزیر دفاع روسیه در همین زمینه گفت که اظهارات مقامات کییف در مورد شش موشک کینژال روسیه که گفته می شود توسط سیستم دافع هوا آنها سرنگون شده است با واقعیت مطابقت ندارد. او تاکید کرد که روسیه به اندازهای که ارتش اوکراین هر بار در بیانیه های خود آنها را منهدم می کند، کینژال شلیک نمی کند. علاوه بر این، در کییف همیشه در مورد نوع راکتها اشتباه میکنند - به همین دلیل است که آنها را مورد اصابت قرار نمیدهند.
راکت آئروبالستیکی مجموعه کینژال روسیه قادر است به سرعت بیش از ده برابر سرعت صوت برسد و در عین حال در تمام قسمت های مسیر پرواز مانور دهد که به آن امکان می دهد با اطمینان بر تمام سیستم های دافع هوا موجود غلبه کند و اهداف را در اعماق پشت خطوط دشمن مورد اصابت قرار دهد.