به گزارش اسپوتنیک، در مقاله نشریه پولیتیکو آمده است که پس از پایان عملیات ویژه روسیه، اوکراین را "میدان" (کودتای سال 2014) دیگر تهدید می کند.
وزیر سابق اوکراین که نخواست نامش فاش شود، گفت: "این جنگ امید های زیادی به وجود آورد و مردم به دنبال تغییر خواهند بود. آنها پول، عدالت و تکمیل اصلاحاتی که در سال 2014 خواستار آن بودند را خواهند خواست و آنها می خواهند این کار را به سرعت انجام دهند. میدان می تواند تکرار شود."
این نشریه خاطرنشان کرد، زلنسکی، میتواند یکی از دلایل کودتای بعدی به دلیل رفتارهای استبدادی او باشد. علیرغم این واقعیت که کشورهای غربی از زلنسکی به عنوان "نماد دموکراسی" یاد می کنند، رتبه های بالای او فقط به دلیل درگیری فعلی است و با پایان یافتن آن، ناگزیر به 11 درصد کاهش می یابد که قبل از شروع عملیات نظامی ویژه داشت.
وزیر سابق همچنین یادآور شد که زلنسکی و اطرافیانش در فعالیت های مالی برون مرزی شرکت داشتند و وعده های او برای مبارزه با فساد بی نتیجه ماند که بدون شک سوالاتی را در جامعه ایجاد خواهد کرد.
میکولا کنیاژیتسکی، نماینده حزب مخالف از لووف، زلنسکی را متهم کرد که از اختیارات زمان جنگ برای تصرف قدرت، کنترل رسانه ها و دستکاری بودجه به نفع خود استفاده کرده است.
پیش از این، سیمور هرش، روزنامه نگار آمریکایی گفته بود که سیا فهرستی از 35 مقام فاسد دولتی و ارتش را به ولادیمیر زلنسکی ارائه کرده بود. در ماه فوریه، دولت اوکراین چندین مقام عالی رتبه را به اتهام فساد اخراج کرد.
کمیسیون اروپا شرایط متعددی را برای کسب مقام نامزد عضویت در اتحادیه اروپا تعیین کرد که تقویت مبارزه با فساد از آن جمله است. به گفته ایرینا گراشچنکو، نماینده مجلس اوکراین " رادا"، سانسور سیاسی منجر به معافیت از مجازات و فساد در اوکراین شده است.