به گزارش اسپوتنیک، به نقل از خبرگزاری وابسته به طالبان-باختر، عبدالکبیر در این دیدار گفت که طالبان "می خواهند انتخاباتی را برگزار کنند که بر اساس تخصص و صلاحیت باشد".
نه خبرگزاری و نه هیئت معاونت سازمان ملل متحد برای افغانستان (یوناما) تاکنون جزئیات بیشتری در این زمینه ارائه نکرده اند.
برخی از اعضای ارشد طالبان از جمله وزیر اطلاعات و فرهنگ و انس حقانی، وزیر داخله، برادر سراج الدین حقانی در این نشست حضور داشتند.
عبدالکبیر بار دیگر تاکید کرد که گروه طالبان تمامی نیازها را برآورده کرده است و باید از سوی جامعه جهانی به عنوان حکومت قانونی افغانستان به رسمیت شناخته شود.
رهبر ارشد طالبان در حالی از انتخابات عادلانه و شفاف صحبت می کند که این گروه با استفاده از زور و خشونت قدرت را به دست گرفته است و مشروعیت قانونی و بین المللی ندارد.
در همین حال، اداره طالبان بارها از مردم خواسته است که وفاداری خود را به این گروه نشان دهند، از دستورات ولی فقیه اطاعت کنند و نظام این گروه را بپذیرند.
پس از غلبه بر افغانستان، طالبان تمام نهادهای منتخب از جمله کمیسیون های انتخاباتی را منحل کرد و با استفاده از زور حکومت را به دست گرفت.
طالبان از زمان بازگشت به قدرت در آگوست 2021، شورای ملی شامل پارلمان و مجلس سنا، شوراهای ولایتی، وزارت امور خارجه برای انتخابات و همچنین قانون اساسی افغانستان را منحل کرده است.
رژیم دیفاکتو همچنین مجوز احزاب سیاسی را لغو کرده و زنان و دختران را از حقوق اولیه تحصیل، کار و مسافرت محروم کرده است.
عبدالکریم حیدر، معاون وزیر عدلیه طالبان سال گذشته گفته بود که افغانستان نیازی به قانون اساسی و انتخابات ندارد و مشکلات مردم بر اساس "فقه حنفی" حل خواهد شد.