دانمارک، سویدن و آلمان باید به شورای امنیت سازمان ملل در مورد "نورد استریم" گزارش ارائه نمایند

معاون اول نماینده دائم مسکو در سازمان ملل گفت که دانمارک، سویدن و آلمان باید در مورد تحقیقات "نورد استریم" به شورای امنیت سازمان ملل گزارش دهند.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، دیمیتری پولیانسکی، معاون اول نماینده فدراسیون روسیه در سازمان ملل در کانال تلگرامی خود نوشت: دانمارک، سویدن و آلمان باید در مورد نتایج تحقیقات خود در مورد شرایط خرابکاری "نورد استریم" گزارش دهند.
شورای امنیت سازمان ملل متحد روز دوشنبه پیش نویس قطعنامه روسیه مبنی بر ایجاد یک کمیسیون بین المللی تحت نظارت سازمان ملل برای بررسی خرابکاری در نورد استریم را تصویب نکرد. زیرا فقط فدراسیون روسیه، چین و برزیل به آن رای مثبت دادند. سایر اعضای شورای امنیت رای ممتنع دادند. در همین حال، چین، بلاروس، کوریای شمالی، سوریه، اریتره، نیکاراگوئه و ونزوئلا از حامیان مشترک پیش نویس قطعنامه روسیه بودند.
پولیانسکی گفت: "من مطمئن هستم که ما به این موضوع در شورای امنیت باز خواهیم گشت و به طور کلی، به لطف تلاش های ما و دولت چین، که این شورا از هر شانسی برای "ثبت نام" محکم در سایت شورای امنیت برخوردار است. و اکنون برای کپنهاگ، استکهلم و برلین دشوارتر خواهد بود که وانمود کنند که همه چیز خوب پیش می رود - آنها باید به هر طریقی در مورد پیشرفت تحقیقات خود به شورای امنیت گزارش دهند."
قربانیان واقعی حادثه تروریستی نورد استریم + عکس
وی همچنان در ادامه افزود: "تحقیقات بین المللی عادلانه در مورد این جنایت بزرگ چیزی است که امریکایی ها و ماهواره های آنها که بر امنیت ملی تسلط دارند، در یک خواب وحشتناک می بینند. اما حتی در این صورت هم هیچکدام از آن ها جرأت نکردند که علیه آن رای دهند."
پولیانسکی گفت: "به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها اعصاب خود را از دست داده‌اند و نماینده آنها تلاش کرد چیزی را در متن ما پیدا کند که در آنجا وجود نداشت - یک نتیجه از پیش تعیین‌شده "تحقیقات".
قابل یادآوری است که در 8 فبروری، سیمور هرش، روزنامه نگار برنده جایزه "پولیتزر"، مقاله ای درباره خرابکاری در نورد استریم منتشر کرد. به گفته وی، تابستان گذشته در رزمایش Baltops "بال‌تاپس" ناتو، غواصان آمریکایی مواد منفجره را زیر خطوط لوله گاز روسیه جاسازی کردند و سه ماه بعد نروژی ها بمب را منفجر کردند. به گفته هرش، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا پس از 9 ماه گفتگو با مقامات دولت درگیر در مسائل امنیت ملی این تصمیم را اتخاذ کرد. اما واشنگتن قاطعانه این اتهامات را رد می کند.
دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی ریاست جمهوری روسیه اظهار داشت که انتشار اخبار در باره نورد استریم در واقع تلاش هماهنگ در رسانه ها به منظور منحرف کردن توجه افکار عمومی است.
بحث و گفتگو