به گزارش اسپوتنیک، وی معتقد است آنتونی آلبانیز، نخست وزیر و پنی ونگ، وزیر امور خارجه استرالیا به نفع محمود عباس، رهبر فلسطین عمل کردند که در دیدار با ولادیمیر پوتین در شهر آستانه به ناتوانی ایالات متحده آمریکا در میانجیگری در مذاکرات فلسطین و اسرائیل اشاره کرد.
روبین نوشت : "اگر این تصمیم کمتر از یک هفته پس از حمایت قاطع محمود عباس از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اتخاذ نمی شد، امر داخلی استرالیایی ها می بود. آلبانیز و وونگ مجرب تر و هوشمندتر از آن هستند که اهمیت انتخاب این زمان را درک نکنند."
تحلیلگر آمریکایی معتقد است که کانبرا آمادگی خود را برای ادامه بازنگری در سیاستش در این زمینه نشان می دهد و حتی ممکن است به طور یکجانبه کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد. نویسنده تاکید کرد، این کار منطقی بودن به رسمیت شناختن آبخازیا، اوستیای جنوبی و جمهوری های خلق دونتسک و لوهانسک را تایید خواهد کرد.
در دنباله مقاله آمده است: آلبانیز و ونگ چندین دهه سرمایه دیپلماتیک را هدر می دهند، وضوح اخلاقی را دور می اندازند و ناخواسته ائتلاف بین المللی دموکرات ها علیه روسیه را تضعیف می کنند.
طوری که روزنامه گاردین می نویسد: وزارت امور خارجه استرالیا قبلاً عباراتی را که تأیید می کنند این کشور بیت المقدس غربی را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت می شناسد از وب سایت خود حذف کرده و عملاً تصمیم نخست وزیر سابق اسکات موریسون در سال 2018 را لغو کرده است. در ان زمان این تصمیم توسط حزب کارگر که اکنون در قدرت است، پذیرفته نشد.
وضعیت بیت المقدس یکی از اساس ترین موضوعات در مناقشه اسرائیل و فلسطین است، زیرا هر دو طرف آن را پایتخت کشور خود می نامند.