به گزارش اسپوتنیک، "سیچی کائو" روزنامهنگار گلوبالتایمز چین در این مقاله نوشته است: با تشدید فشار تحریمها، واشنگتن که کمتر از اروپا به انرژی و تجارت با روسیه وابسته است، آسیب کمتری متحمل میشود. اتحادیه اروپا که در بخشهای صنعتی و انرژی با مسکو ارتباط نزدیک دارد، پیامدهای جدی را تجربه میکند که بر تولید و زندگی مردم عادی تأثیر میگذارد.
پرفسور وانگ ييوی، استاد مطالعات بينالملل در دانشگاه رنمين چين به نوبه خود گفت که اتحادیه اروپا قبلاً شروع به تعجب کرده است که آیا او توسط امریکا "فریب" خورده است و اقدامات محدودکننده بیشتر را علیه روسیه اعمال میکند.
"هنگجیانگ کوی"، مدیر بخش اروپا در موسسه مطالعات بینالملل چین گفت: بسته هفتم جدید تحریمهای اتحادیه اروپا ممکن است تا حد زیادی نمادین باشد، زیرا اعضای آن نمیتوانند در مورد بسیاری از موضوعات به توافق برسند.
کارشناسان تاکید کردند که اروپا به طور فزاینده ای در حال درک این موضوع است که در صورت ادامه پیروی از ایالات متحده و تشدید تحریم های ضد روسیه، آسیب بیشتری خواهد دید.
کشورهای غربی پس از آغاز عملیات ویژه روسیه در اوکراین، تحریم های سختی را علیه روسیه اعمال کردند، از جمله مسدود کردن حدود نیمی از ذخایر ارزی این کشور - حدود 300 میلیارد دلار. ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه اعلام کرد که سیاست بازدارندگی و تضعیف روسیه راهبرد بلندمدت غرب است و تحریم ها ضربه جدی به اقتصاد کلی جهان وارد کرده است. دیمیتری پسکوف، سخنگوی رئیسجمهور روسیه خاطرنشان کرد، کشورهای غربی دیر یا زود باید به خود بیایند، آنها مغرض هستند و وقتی متوجه شوند تحریم ها به آنها ضربه می زند، به گفتگو با روسیه سازنده تر برخورد می کنند.