طالبان: سرنوشت رسانه‌هایکه از جناح‌های مختلف تمویل می‌شدند، اگر زیر سوال می‌رود نباید تعجب‌آور باشد

معاون سخنگوی طالبان گفته است که شماری از خبرگزاری‌ها در حکومت پیشین، به گونه مخفیانه تمویل می‌شدند.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک، انعام‌الله سمنگانی معاون سخنگوی طالبان در رشته توییتری گفته است که در بیست سال اخیر رسانه‌ها به سوی خودکفایی گام نبرداشته اند.
سمنگانی گفته است که طی دو دحه اخیر رسانه‌ها یا از سوی دولت (اغلبا مخفیانه) تمویل می‌شدند و یا هم از سوی حلقات مختلف داخلی و خارجی.
او در این باره چنین گفته است: "حالا اگر سرنوشت اینگونه رسانه‌ها زیر سوال می‌رود نباید تعجب‌آور باشد.
گله مندی طالبان از رسانه ها: برای خبرهای خوب با ما تماس نمی گیرند
معاون سخنگوی طالبان افزوده است: "برای آزادی واقعی بیان لازم است که رسانه‌ها واقعا آزاد باشند و آزادی رسانه‌ها بدون خودکفایی اقتصادی ممکن نیست. چون اگر رسانه‌ها با حمایه مالی دولت و حلقات مخصوص به فعالیت شان دوام بدهند طبعی است که باید به فرمایشات آن‌ها هم تن بدهند و لاف آزادی و بی‌طرفی را نزنند."
این مقام طالبان نیز گفته است که اگر رسانه به دلیل اقتصادی درحال ازبین رفتن است، باید یک بازار خوب رسانه‌ی ایجاد شود و هر رسانه طی یک رقابت سالم سهم کم‌وبیش خود را از مارکیت بردارد و فعالیت مستقلانه داشته باشد.
بعد از سقوط کابل، طالبان به این باور بودند که کنترل بر رسانه‌های داخلی یکی از راه هایی است که می‌تواند جایگاه طالبان را در دیدگاه جهانیان خوب یا بد جلوه دهد. به همین خاطر طالبان با به قدرت رسیدن در افغانستان محدود کردن رسانه‌ها را از اولیت های سیاست خود قرار دادند.
بحث و گفتگو