به گزارش اسپوتنیک، روز نامه تایمز آف ایندیا فهرستی از شهرهایی که ممکن است تا سال 2030 به زیر آب بروند، تهیه کرده است. این فهرست بر اساس داده های نقشه ای است که توسط Climate Central، یک سازمان تحقیقاتی آب و هوا تهیه شده است.
بر اساس این داده ها، آمستردام، با معماری های فوق العاده، پل ها و زندگی شبانه بی نظیرش اولین شهری خواهد بود که آسیب خواهد دید. در حالی که هلندی ها بر علم حفاظت از سیل تسلط دارند، اما به نظر می رسد که این شهر به معنای واقعی کلمه در خط مقدم گرمایش جهانی و بالا آمدن سطح آب دریاها قرار خواهد گرفت.
پس از آمستردام، بندر بصره عراق در لیست است - این بندر در رودخانه شط العرب قرار دارد که به خلیج فارس می ریزد.
این شهر در یک تالاب واقع شده است، بنابراین تا پایان دهه ممکن است تا حدی یا به طور کامل زیر آب فرو برود.
گفته شده است که تغییرات آب و هوایی بر مناطق در حال توسعه و همچنین مناطق توسعه یافته تأثیر یکسانی خواهد داشت.
نیواورلئان آمریکا در حال حاضر سیستمی از سدها دارد که آن را در برابر سیل محافظت می کند، اما با این وجود، مقامات محلی باید کارهای بیشتری برای پیش بینی دهه آینده انجام دهند.
ونیز که در ۱۱۸ جزیره در دریای آدریاتیک واقع شده است، با سیل بیگانه نیست و این شهر سالی دو میلی متر زیر آب می رود.
در همین حال گفته شده اگر می خواهید تمام زیبایی و شکوه معماری ونیز، را ببینید، به شما توصیه می کنیم در آینده نزدیک، قبل از طوفان نوح، این کار را انجام دهید.
در همین حال بخش شرقی شهر هوشی مین ویتنام در نزدیکی رودخانه مکونگ در معرض خطر افزایش سطح آب قرار دارد. حتی اگر ساکنان آن زنده بماند، به دلیل طوفان و سیل مکرر، زندگی در آنجا خطرناک خواهد بود.
همچنین تا سال 2030، شهر کلکته هند، جایی که دورگا پوجا به طور گسترده ای جشن گرفته می شود (جشنواره هندو برای عبادت الهه دورگا) می تواندغرق شود.
گفتنی است که دانشمندان بارها به لزوم محدود کردن افزایش دمای زمین به یک و نیم تا دو درجه سانتیگراد اشاره کرده اند. این امر به منظور کاهش اثرات گرمایش جهانی ضروری می باشد.
پیش از این در سال 2015، بیش از 190 کشور توافقنامه پاریس را امضا کردند، این توافقنامه یک برنامه عملیاتی برای دستیابی به این هدف ارائه شده بود.
این سند به معنای رد کامل سوخت های فسیلی نیست، اما دولت ها باید اقداماتی را برای انطباق با تغییرات آب و هوایی، کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و روی آوردن به منابع انرژی تجدید پذیر انجام دهند.