خواست سخنگویان حکومت پیشین از همکاران بین‌المللی افغانستان

یک گروه 20 نفری از سخن‌گویان ارشد و مدیران ارتباطات نهادهای مختلف دولتی در حکومت محمداشرف غنی در نامه‌ای به رسانه‌ها، گفته‌اند که در معرض خطر شدید قرار دارند و تنها رها شده‌اند. در این نامه از این سخن‌گویان نام برده نشده است.
Sputnik
به گزارش اسپوتنیک به نقل از اطلاعات روز، این افراد که در میان‌شان زنان نیز شاملند، از کشورهای خارجی و همکاران بین‌المللی افغانستان خواسته‌اند که برای نجات خود و خانواده‌های‌شان اقدام کرده و امید آن‌ها را به آینده باز گردانند.
متوقف شدن فعالیت هفتاد درصد از رسانه‌های افغانستان با روی‌کارآمدن طالبان
آن‌ها گفته‌اند که در 20 سال گذشته از چهره‌های شناخته‌شده در زمینه‌ی پیش‌برد جنگ روانی در برابر تروریسم بوده‌اند و در راستای ترویج ارزش‌های دموکراتیک، حقوق بشر، آزادی بیان، دست‌رسی به معلومات، تأمین عدالت و حاکمیت قانون با دولت افغانستان و نهادهای رسانه‌ای و همکاران بین‌المللی کار کرده‌اند.
در نامه آمده است که هر کدام این سخن‌گویان در دوره‌های کاری‌شان هزاران مصاحبه و گفت‌وگوی ویژه درباره‌ی حقوق بشر، مبارزه با فساد، حاکمیت قانون، آزادی بیان و… با رسانه‌های ملی و بین‌المللی داشته‌اند.
به‌گفته‌ی این سخن‌گویان، آن‌ها در این مصاحبه و گفت‌وگوها، «حملات تروریستی و هدفمندانه‌ی طالبان» را با شدیدترین الفاظ محکوم کرده و این موضع‌گیری‌ها در حال حاضر برای همه، از جمله طالبان قابل دست‌رس است.
در نامه‌ی این سخن‌گویان حکومت پیشین آمده است: «آن‌ها [طالبان] به وضوح گفته‌اند که با مسئولان دستگاه‌های تبلیغاتی و فعالان کشور که در 20 سال گذشته جنگ‌های روانی را علیه آن‌ها [طالبان] به راه انداخته و مدیریت کرده‌اند، محاسبه نموده و آن‌ها را جزا خواهند داد».
سخن‌گویان حکومت پیشین همچنین گفته‌اند که در حال حاضر در مکان‌های غیرثابت و نامعلوم شب و روز می‌گذرانند و در برخی موارد، خانه‌های شماری از آن‌ها بازرسی نیز شده است.
بحث و گفتگو