قدیمی ترین آثار غارنشینی پیدا شد

تیمی از باستان شناسان در پی یک پژوهش قدیمی ترین شواهد از غارنشینی انسان های اولیه را پیدا نمودند.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، تیمی ازباستان شناسان و زمین شناسان تأیید کرده اند که آثار یافت شده نیاکان انسان از جمله ابزارها و نشانه های استفاده از آتش در غار وندورورک در آفریقای جنوبی،  قدیمی ترین آثاری است که تا امروز پیدا شده و این آثار غار نشینی انسان ها را نشان می‎دهد.

نتایج این تحقیق در مجله علمی Quaternary Science Reviews منتشر شده است.

تصاویر شگفت انگیز بزرگترین غار دنیا

این تیم با استفاده از دو روش برای قدمت مکان های دفن ، یک لایه رسوبی به ضخامت 2.5 متر حاوی ابزارهای سنگی، بقایای حیوانات و بقایای شومینه ها "دیگدان ها" را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.

روش اولی یک روش مغناطیسی دیرینه بود، وقتی مغناطیس ذرات رس در یک لایه رسوبی تحت تأثیر جهت میدان مغناطیسی زمین است. روش دوم اندازه گیری نسبت ایزوتوپ ها در ذرات کوارتز بود که نشان دهنده زمان ورود ریگ به غار است.

دانشمندان با موفقیت تاریخ تقریبی انتقال از ابزار فرهنگ فرهنگ اولداوای (عمدتا تکه های تیز و خرد) به محورهای اولیه را تعیین کردند. این بیش از یک میلیون سال پیش اتفاق افتاده است. "صنعت یا فرهنگ اُلْدُوایی، صنعت ساختن ابزارهای سنگی مبتنی بر تراشه و ابزارهای ساطوری است". 

فرهنگ اولدوای 2.6 میلیون سال پیش شکل گرفت و یک میلیون سال پیش ناپدید شد.

تاریخ شناسی نشان داده است که ابزار سنگی یافت شده در وندورورک1.8 میلیون سال قدمت دارد که در حال حاضر یک رکورد در میان آثار غاری متعلق به این فرهنگ را می شکند. آثار آتش سوزی های عمدی (استخوان های سوخته، خاکستر، سنگ های سوخته) به یک میلیون سال پیش باز می گردد. سایر نمونه های باستانی برجسته که نشان دهنده استفاده اولیه از آتش است ، تاکنون فقط در فضای باز پیدا شده است.

بحث و گفتگو