به گزارش اسپوتنیک به نقل از مجله نیچر، دانشمندان همچنان گفته اند، خطر مرگ کرونا افرادی را که با علائم خفیف مبتلا شده بودند و نیاز به بستر شدن نداشتند، طی بازه زمانی مذکور تهدید میکند.
طی این معالعه، دانشمندان دادههای 87 هزار بیمار مبتلا به کرونا و پنج میلیون نفر از گروه کنترول را تجریه و تحلیل کردند. مشخص شد که حتی کسانی که از علائم خفیف کرونا رنج برده اند، احتمال مرگ افزایش مییابد و با شدت عفونت خطر مرگ افزایش مییابد.
دانشمندان همچنان گفته است که اثرات طولانی مدت این بیماری میتواند سالها یا حتی دههها ادامه داشته باشد، به همین خاطر این بیماران به مراقبتهای دوامدار جامع نیاز دارند.
متخصصان میگویند که در طی شش ماه اول پس از بهبودی، خطر مرگ در مقایسه با مرگهای عادی تقریباً 60 درصد در این افراد (87 هزار بیمار مبتلا) افزایش یافت. پس از شش ماه، میزان مرگ و میر در بین تمام بهبودیافتگان کرونا از یک هزار نفر هشت نفر آنها درگذشتند.
علیرغم این واقعیت که کرونا در ابتدا ویروس تنفسی محسوب میشد، محققان تایید کردند که طولانی بودن این بیماری در افراد میتواند تقریباً بر روی تمام سیستمهای اعضای بدن تاثیر بگذارد.