تشخیص عوارض درازمدت کرونا ماه ها پس از بهبودی

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که دو سوم بیماران مبتلا به کرونا حتا تا 6 ماه پس از بهبودی دچار اختلالات گوناگون از جمله اختلال عصبی و روانی بوده اند.
Sputnik

به گزارش  اسپوتنیک، نتایج یک مطالعه دانشمندان انگلیسی و آمریکایی نشان داده است که هر سوم بیمار ویروس کرونا  حتا با گذشت 6 ماه پس از بهبودی نیز دچار اختلالت عصی یا روانی می‌باشند.

نتایج این مطالعه در مجله علمی Lancet Psychiatry منتشر شده است.

دانشمندان مطالعه ای را روی 236 هزار بیمار انجام دادند. آنها شش ماه پس از ابتلا به ویروس کرونا در یک فرد ، حضور بیماران COVID-19 را با عواقب ناشی از 14 اختلال مختلف عصبی یا روانی آزمایش کردند.

متخصصان: گروه خونی افراد ربطی به ابتلا به کرونا ندارد

این مطالعه نشان داد که افرادی که COVID-19 داشته اند بیشتر از کسانی که به آنفلوانزا یا بیماری های تنفسی مبتلا شده اند ، دچار اختلالات مغزی می شوند.

طبق این مطالعه از236 هزار و 379 فرد مبتلا  COVID-19  33.62 صد آنها با گذشت شش ماه به اختلالات روانی دچار بودند.

شایعترین اختلال اختلال اضطراب (17 در صد کسانی که بهبود یافته بودند) و اختلال عاطفی (14در صد بود. سایر تشخیص ها کمتر رایج بود: سکته مغزی ایسکمیک در دو درصد ، اختلال مصرف مواد در 6.5 درصد ، بی خوابی در پنج درصد و زوال عقل در 0.7 درصد ثبت شد.

با این حال ، این میزان در کسانی که با COVID-19 مشکل بیشتری داشتند و در مراقبت های ویژه تحت درمان بودند، بیشتر بود

  به طور کلی ، برای 13 درصد از افراد مورد بررسی، تشخیص های مربوط به اختلالات روانی یا عصبی برای اولین بار انجام شد.

پیش ازاین طبق تحقیق انجام‌شده در چین گفته شد که دوسوم بیمارانی که به‌شدت به COVID-19 مبتلا شده‌اند تا شش‌ماه بعد از آلودگی به ویروس کرونا به عوارض درازمدتی مانند درد عضلانی، خستگی و اختلالات روانی دچارند.

بحث و گفتگو