به گزارش اسپوتنیک، پس از اینکه گاردین از گزارش مالی سالانهی فدراسیون بینالمللی فوتبال فیفا پرده برداشت، به همراه آن مشخص شد که از ده سال گذشته و از زمان برگزیدهشدن قطر به عنوان میزبان جام جهانی ۲۰۲۲، بیش از ۶۵۰۰ کارگر از کشورهای هند، پاکستان، نِپال، بنگلادِش و سریلانکا در قطر به علت کار شاقه جان باختهاند.
به همین لحاظ بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان قبل از بازی شب گذشتهی شان در مقدماتی جام جهانی، هممانند تیم ملی فوتبال ناروی علیه سوابق ضد حقوق بشری قطر ایستادند و برای کارگران در این کشور حقوق انسانی را مطالبه کردند.
چهارشنبه شب نیز بازیکنان تیم ملی فوتبال ناروی پیراهنی پوشیده بودند که روی آن نوشته شده بود "حقوق بشر: داخل و خارج از زمین". و در آن از حقوق انسانی کارگران جام جهانی قطر حمایت کرده بودند.
از سال ۲۰۱۰ به این طرف، ۷ ورزشگاه جدید، یک فرودگاه، چندین خیابان، سیستم حملونقل عمومی (شاملِ یک مترو)، چندین هُتِل و ایجاد شهرهای جدید برای قطر به ارزش ۱۳۸ میلیارد پوند (۱۴ تریلیون و ۶۳۲ میلیارد و ۱۴۰ میلیون افغانی) خرج برداشته است.
این در حالیست که دستمُزد کارگرانی که برای آمادهسازی ورزشگاههای جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر کار میکنند، ۸.۳۰ پوند (۸۸۰ افغانی) در روز است.
در همین حال گفته میشود که فدراسیون بینالمللی فوتبال فیفا،۳ میلیارد پوند (۳۱۸ میلیارد و ۹۰ میلیون افغانی) از قطر بخاطر میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ دریافت خواهد کرد.