واکنش‌های ملی و بین‌المللی به ترور خبرنگار محلی در ننگرهار

ترور ملالی میوند، خبرنگار تلویزیون محلی در ننگرهار با موجی از واکنش‌های ملی و بين المللی به همراه شده است.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، رئیس‌جمهور غنی حمله بر ملالی میوند، خبرنگار ننگرهار را به شدت محکوم کرده است و آنرا یک جنایت ضد بشر و نابخشودنی عنوان کرده است.

آقای غنی از نهادهای مسوول خواسته است تا رویداد را بررسی و عاملین را به عدالت بکشاند.

سفیر دنمارک در افغانستان نیز ترور ملالی میوند، خبرنگار ننگرهار را محکوم کرده است و افزوده است که «هدف قرار دادن خبرنگاران جنایات وحشتناکی است که هدف آن خاموش کردن صداهای انتقادی است و باید از سوی همه محکوم شود».

 وی همچنان گفته است بیایید در حمایت از آزادی بیان متحد شویم.

نی یا نهاد حمایت کنندۀ رسانه‌های آزاد افغانستان قتل ملاله را نکوهش کرده و خواستار شناسایی و به محاکمه کشاندن عاملان آن شده است.

به گفتۀ نی با کشته شدن ملالی، خبرنگاران به ویژه بانوان خبرنگار، با جرأت قبل به کارشان حاضر نخواهند شد، چیزی که دشمنان از دیر باز بر آن تلاش دارند.

این نهاد می‌افزاید که با قتل این 2 تن، جان‌باختگان خبرنگاران و کارمندان رسانه‌ای که درسال 2020 به 10 تن می‌رسد.

الیسون بلک، سفیر بریتانیا در کابل کشته شدن ملالی میوند، خبرنگار رادیو تلویزیون خصوصی انعکاس ولایت ننگرهار را نکوهش می‌کند و می‌‌افزاید که باید عاملان این رویداد شناسایی و به کیفر برسند.

پیش از این، عطاالله خوگیانی، سخنگوی والی ننگرهار گفت که این رویداد حوالی ساعت 7:00 بامداد امروز (پنجشنبه، 20 قوس) در حوزه سوم امنیتی شهر جلال‌آباد هنگامی رخ داد که ملالی میوند با محمد طاهر راننده‌اش به سوی دفتر کارش در حرکت بود.

تاکنون شخص یا گروهی مسوولیت این حمله را به عهده نگرفته است.

بحث و گفتگو