کرونا می‌تواند باعث اختلال روانی انسان گردد

دانشمندان معتقدند که ویروس کرونا می تواند باعث اختلال روانی انسان گردد.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، از مطالعه دانشمندان انگلیسی منتشر شده در لانست چنین برمیاید که ممکن است مریضان مبتلا به COVID-19 در طی دوره حاد دچار سردرگمی و هذیان شوند و در زمان طویل المدت - افسردگی ، اختلالات اضطرابی و اختلال استرس پس از حادثه شوند.

پنج علایم اصلی ویروس کرونا اعلام گردید

"همه گیری های آنفلوانزا قبلی با پیامدهای عصبی-روان طبی طولانی مدت همراه بوده است ، بنابراین ممکن است سایر عفونتهای ویروسی در مقیاس وسیع باعث امراض روانی مداوم شوند.

بررسی سیستماتیک نشان داد که در دوره حاد بیماری ، علائم رایج در مریضان مبتلا به SARS و MERS شامل سردرگمی (36 از 129 مریض) ، روحیه افسرده (42 از 129) ، اضطراب (46 از 129) ، اضطراب (46 از 129) ، اختلال حافظه (44 از 129) است. خوابی (54 از 129). بیماران پس از مرخص شدن از شفاخانه ، مرتباً افسردگی ، بی خوابی ، اضطراب ، تحریک پذیری ، اختلال حافظه ، خستگی و اختلال خواب را گزارش می کردند. متاآنالیز مطالعات نشان داد که در مرحله بعد از مریضی، بروز اختلال استرس پس از سانحه 2/32 درصد ، افسردگی - 9/14 درصد ، اختلالات اضطرابی - 8/14 درصد بوده است.

گزارشات مریضان مبتلا به COVID-19 شدید نشان دهنده ابتلا به هذیان یا اختلال روانی همراه با گیجی، اختلال در توجه، درک، تفکر و عواطف است.

محققین به این نتیجه رسیدند بیشتر مریضان باید بدون مرض روانی بهبود یابند. SARS-CoV-2 می تواند باعث ایجاد هذیان در بخش قابل توجهی از مریضان شود. دکتوران باید از احتمال افسردگی، اضطراب، خستگی، PTSD و سندرم های عصبی-روان طبی نادر در طولانی مدت آگاه باشند ".

بحث و گفتگو