دميتريف: مصونیت واکسین ادنوويروس و استفاده از آن در ارتش امريكا

کریل دمیتریف در مورد امن بودن واکسن ضد کرونا روسیه گفت که واکسین ساخته شده بر اساس آدنوویروس انسانی سالهاست که آزمایش را در کشورهای مختلف پیشت سر گذاشته است.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، کریل دمیتریف، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه در پاسخ به سلامت استفاده کردن از واکسین جدید ضد کرونا روسیه گفت، که واکسین های بر اساس گونه های آدنوویروسهای انسانی ایجاد شده است، آنها در بیش از 250 تحقیقات بالینی با نشریات مربوطه در مجلات معتبر پزشکی مورد بررسی قرار گرفته اند.

مصاحبه اختصاصی اسپوتنیک با معاون مدیر مرکز گامالیا در بخش علمی در مورد واکسین "اسپوتنیک V"-بخش چهارم

او به عنوان مثال از استفاده کننده فعال از واکسین های آدنوویروس از ارتش امریکا نام گرفت، جای‌که ده‌ها سال است داروهای مانند این دریافت می‌کنند.

او افزود: "واکسین‌های حاوی آدنوویروس‌های انسانی زنده برای واکسیناسیون سربازان ارتش امریکا استفاده می‌شوند. از سال 1971 تا حال بیش از 10 میلیون نفر از این نوع واکسین دریافت کرده اند. نسل دوم این واکسین‌ها در سال 2011 نیز توسط سازمان غذا و دارو امریکا تائید شد و هنوز هم در ارتش این کشور مورد استفاده قرار می‌گیرند".

بر این اساس، این نوع واکسین سالها از منظر تأثیرات طولانی مدت استفاده از آنها مورد آزمایش قرار گرفته است،  به ویژه در مشاهدات طولانی مدت، متخصصان اثرات آنکوژنیک داروهای جدید و تأثیر استفاده از آنها بر روی سیستم تولید مثل را ارزیابی می کنند. در زمان آزمایشات بالینی استاندارد، این عوامل معتبر بخاطر مشاهده کوتاه غیر قابل بررسی است.

قابل یادآوری‌ست، که چندی پیش روسیه از ثبت اولین واکسین کرونا در جهان خبر داد. این واکسین «اسپوتنیک وی» نامگذاری شده و تمام آزمایش های لازم را پشت سر گذاشته است. افزوده می‌شود که واکسین روسی بر پایه شاخه آدنوویروس توسط وزارت صحت روسیه در تاریخ 11 اگست به ثبت رسید و اولین واکسین ثبت شده ضد کرونا در جهان خواهد بود.

پیش از این، کریل دمیتریف، مدیرکل صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه (RDIF) گفته بود که این صندق از بیش از 20 کشور جهان، درخواست بیش از 20 میلیارد دوز واکسین «اسپوتنیک وی» که اولین واکسین ثبت شده ضد کرونا در جهان است، را دریافت کرده است. در عین حال، وی خاطرنشان کرد که روسیه در تولید واکسین کرونا با 5 کشور توافق کرده که ظرفیت موجود تولید 500 میلیون دوز در سال می‌باشد.

بحث و گفتگو