کووید قبلآً در مرداب خفته بوده است

سازمان جهانی صحت امکان موجودیت کرونا در حالت خفته در مرداب ها را قبل از پاندمی رد نکرد.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، خانم ملیتا ووینویچ، نماینده سازمان صحت جهانی در فدراسیون روسیه اعلام کرد این روایت را که نوع جدید ویروس کرونا ( (COVID-19 مدتها قبل از همه گیری در حالت خفته بوده ، منتفی می داند و گفت که اکنون دانشمندان در حال بررسی منشا این ویروس هستند.

کرونا در افغانستان؛ 286 مبتلا در یک شبانه‌روز

پیش از این ، تام جفرسون ، محقق ارشد مرکز آکسفورد این نظر را ابراز داشت که نوع جدید کرونا ویروس از چین یا آزمایشگاه ووهان سرچشمه نمی گیرد ، بلکه مدتها قبل از همه گیری در حالت خفته بوده است. به گفته وی، آثار این ویروس در فاضلاب بارسلونا در مارچ 2019 و همچنین در فاضلاب میلان و تورین ملاحظه گردیده است.

خانم ملیتا ووینویچ گفت: " سازمان جهانی صحت تیم بزرگی را تشکیل داده است که با دانشمندان چینی همکاری خواهند کرد تا منشأ ویروس را تجزیه و تحلیل کنند. این ویروس در وجود حیوانات زندگی می کرد و در مقطعی به انسان منتقل شد. گفتن این که چه وقت، چه چیزی و در کجا اتفاق افتاده است، مشکل است. می توان در فاضلاب آنرا یافت، اما به طور مشخصی هیچ چیزی نمی توان گفت. "

وی خاطرنشان کرد: اکنون نمونه های قدیمی در حال بررسی است و این یک مطالعه نسبتاً پیچیده است.

نماینده سازمان صحت جهانی  در فدراسیون روسیه گفت: "اگر نتیجه انقلابی حاصل شود ، بلافاصله توسط سازمان جهانی صحت اعلام می شود. من این روایت را منتفی نمی دانم ، اما نمی توان این را با اطمینان گفت."

مرگ صدها نفر در زندان‌های امریکا بر اثر دچار شدن به بیماری کرونا

بر اساس آخرین اطلاعات سازمان جهانی صحت، بیش از 11.8 میلیون مورد ابتلا به کووید 19 در جهان شناسایی شده است و  بیش از 545 هزار نفر از مبتلایان جان باخته اند.

سازمان جهانی صحت روز 11 ماه مارچ شیوع ویروس جدید کرونا را «همه‌گیر» اعلام کرد. کرونا ویروس در اواخر دسامبر سال گذشته میلادی در شهر ووهان چین شیوع  پیدا کرد. ابتدا مقامات چین از شیوع نوعی از ذات الریه با منشا ناشناخته خبر دادند اما  دیرتر کارشناسان  به این نتیجه رسیدند که عامل ایجاد کننده آن  یک ویروس جدید از نوع کرونا است. اکنون با گذشت چند ماه ، میزان شیوع این ویروس در چین کاهش یافته اما این بیماری هولناک به کشورهای دیگر رخنه کرده است. در ایران و دیگر کشورها از مردم خواسته شده است که برای جلوگیری از گسترش این بیماری در خانه بمانند و در صورت بیرون رفتن فاصله خود با افراد دیگر را حفظ کرده و بیشتر از فاصله  1.5 تا دو متر به آنها نزدیک نشوند.

دوره نهفتگی این مرض به طور متوسط تا حدود 14 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر دردی است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

بحث و گفتگو