به گزارش اسپوتنیک، برای آنکه شیوع کروناویروس را گسترش ندهید مهم است که نه تنها به این بیماری آلوده نشوید بلکه به منبع عفونت نیز تبدیل نشوید.
چه باید کرد: برای انجام این کار، باید برخی از عادت خود را به طور موقت کنار بگذارید. از در آغوش گرفتن دوستان خودداری کنید.
از دست دادن، بوسه کردن در هنگام احوالپرسی و هرگونه تماس لمسی دیگر خودداری کنید. فقط به ارتباط از راه دور اکتفا کنید.
نباید فراموش کرد که افراد مسن که از کاهش ایمنی بدن رنج می برند، بیشتر در معرض خطر آلودگی به کروناویروس قرار دارند.
بنابراین، کوشش کنید که به دیدار خویشاوندان کهن سال تان نروید و مادربزرگ و پدر بزرگ را در رخصتی های آخر هفته نزد فرزندان خود نیآرید.
از تفریح و خوشگذرانی بپرهیزید.
حتی با کمی ناراحتی، در خانه بمانید و با دکتر تماس بگیرید.
اگر بسیار زیاد نیاز به بیرون رفتن دارید، حتمی ماسک بزنید، در هنگام سرفه یا عطسه ، دهان خود را با دستمال یا دست بپوشانید.
در صورت امکان از ترانسپورت عمومی استفاده نکنید.
در ریل یا مترو، اطمینان حاصل کنید که حداقل یک متر فضای خالی بین شما و دیگران وجود داشته باشد.
سازمان بهداشت جهانی این فاصله را بنام مسافه اجتماعی نامیده است.
شیوع روزافزون ابتلاء به بیماری کرونا COVID-19 که از کشور چین آغاز و در مدتی کوتاه شهر به شهر، ایالت به ایالت، کشور به کشور را در نوردید و به یک چالش جهانی تبدیل شد، نشان داد که چطور سلامت نه تنها امری فردی، بلکه مسئولیتی دولتی و تضمین کننده تولید و بهروهوری اقتصادی است، و در نتیجه امری اجتماعی و جهانشمول است. غلبه بر این چالش جز در سایه درک عمیق از امر اجتماعی و جهانشمول ممکن نیست و مهار کردن آن جز در سایه مشارکت و همکاری نظاممند و دقیق درون بخشی، بین بخشی، بخش خصوصی، نهادهای مدنی و سازمانهای غیر دولتی و مردم به معنای عام آن ممکن نیست.