کلوپ ویدیو

پیام جالب توییتری شوارتزنگر به مردم آمریکا + ویدئو

بازیگر محبوب سینمای هالیوود که در قرنطینه به سر می‌برد از آمریکایی‌ها خواست تا از خانه های شان بیرون نشوند.
Sputnik

به گزارش اسپوتنیک، آرنولد شوارتزنگر هنرپیشه سابق هالیوود که بعدها به سیاست روی آورد، از مردم خواست برای جلوگیری از شیوع هرچه بیشتر ویروس کرونا، در خانه بمانند.

وی در حالی از مردم می خواست به سلامت افراد آسیب پذیرتری چون خودش اهمیت دهند، با انتشار کلیپی در توییتر تأکید کرد که کاهش حضور در جمع مردم، چندان هم بد نیست.

آرنولد خطاب به مردم گفت: تا حد امکان در خانه بمانید و به حرف کارشناسان گوش دهید.

ستاره فیلم ترمیناتور و فرماندار پیشین کالیفرنیا به افراد سالمند به طور خاص توصیه کرد که از خانه بیرون نروند.

آرنولد به هواداران خود در توییتر گفت که باید برای محافظت از جان سالمندان که از سیستم ایمنی ضعیف تری برخوردارند، تلاش کنند.

در حالی که مبارزه با کرونا در سراسر جهان شدت یافته است، سلبریتی ها از تریبون خود استفاده می کنند تا از طرفدارانشان بخواهند در فرونشاندن این بحران سهمی داشته باشند.

کشورهای بسیاری از جمله آمریکا، اسپانیا و ایتالیا تمهیدات لازم برای جلوگیری از گسترش کرونا را بیش از پیش اتخاذ می کنند.

در پی شیوع ویروس کرونا به عنوان بیماری همه گیر جهانی، تا کنون بیش 173هزار نفر در158کشور جهان، به این ویروس مبتلا شده‌اند و 6 هزار و 600 نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

بر مبنای آمارهای رسمی جهانی، کشور چین با 80 هزار و880 مورد ابتلا و بیش از سه هزار مورد جان باخته، همچنان در صدر آمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در جهان قرار دارد؛ این در حالیست که روند شیوع ویروس کرونا در این کشور سیر نزولی یافته است.

در اروپا کشور ایتالیا با 25 هزار مورد ابتلا و بیش از هزار مورد جان باخته، در مقام دوم جهانی پس از کشور چین قرار گرفته است.

 هفته گذشته، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده بود که اروپا به کانون اصلی شیوع ویروس کرونا تبدیل شده و تقریباً در تمامی کشورهای اروپایی، موارد ابتلا به این ویروس شناسایی شده است.

شیوع ویروس کرونا به عنوان بیماری همه‌گیر جهانی، باعث اتخاذ تمهیدات مختلفی در سراسر دنیا شده است.

ویروس کرونا در آمریکا: مدارس، رستوران‌ها و تئاترها در نیویورک تعطیل شدند

 اواخر سال 2019 شیوع ویروس کرونا از شهر ووهان چین آغاز شد و هنوز درمان قطعی برای آن پیدا نشده است.

بحث و گفتگو