به گزارش اسپوتنیک به نقل از ایندیپندینت، برندن برایانت که به مدت 6 سال در نیروی هوایی امریکا اپراتور حملات هوایی بدون سرنشین بود ضمن فاش کردن جنایاتی که در زمان حضورش در ارتش مجبور به انجام آن شده بود ارتش امریکا را بدتر از نازیها دانست.
برایانت گفت، که پس از کشتن یک کودک در افغانستان که نیروهای مافوق وی گفتند «یک سگ» بوده، تصمیم به ترک نیروهای هوایی گرفت.
A former #US drone operator Brandon Bryant recalls dropping a missile on #Afghanistan children and says military is “worse than the Nazis”. He contributed directly to killing 13 people and his squadron fired on 1,626 targets including women and children.https://t.co/zFsNp3XioR
— Mehrdad Torabi (@mehrdadt1987) February 9, 2020
وی پس از کشته شدن این کودک در یکی از حملات، مقام های ارشدش را در جریان گذاشته بود اما آنها تصریح کردند که تصویر مربوط به یک سگ بوده و به پیگیری این موضوع پایان دهد.
بر اساس این گزارش، این نظامی پیشین امریکایی میگوید، که در زمان حضورش در نیروی هوایی بهطور مستقیم در کشته شدن دستکم 13 غیرنظامی نقش داشته و جوخه وی نیز در طی این زمان بر هزار و 626 هدف از جمله زنان و کودکان شلیک کردند.
وی درباره یک سانحه دیگر نیز خاطرنشان کرد، که پس از شلیک به هدف مردی را دید که از ناحیه پا خونریزی داشت و از روی صفحه تصویربرداری حرارتیاش دید شاهد سرد شدن بدنش و مرگ وی بر اثر خونریزی بود.
برایانت گفت، که پس از فرونشستن گرد و خاک انفجار تکههای بدن دو نفر را دید، «یکی از آنها که پایش از بالای زانو قطع شده بود محل زخم را نگه داشته بود و روی زمین افتاده بود و خون از پایش بیرون میزد، زمان زیادی طول کشید تا مرد و من تنها نگاهش میکردم».
وی افزود: آن تصویر هنوز در ذهنم هست، هر وقت به آن فکر میکنم عذابم میدهد. وقتی ماشه را کشیدم میدانستم که این کار اشتباه است و وقتی راکت اصابت کرد میدانستم که به یک قاتل تبدیل شدهام.
یادآوری می کنیم، که حملات هوایی امریکا یکی از دلایل اصلی تلفات غیرنظامیان در افغانستان است، که با وجود انتقادات سازمانها و نهادهای حقوق بشری همچنان بهشدت جریان دارد.
نیروهای امریکایی بارها پس از هدف قرارگرفتن غیرنظامیان افغانستانی مدعی شدهاند، که مخالفان مسلح دولت افغانستان را هدف قرار گرفتهاند، این نیروها همچنین همواره کشته شدن غیرنظامیان افغانستانی در حملات هوایی را تکذیب میکنند و با توجه به مصئونیت قضایی نظامیان امریکایی در افغانستان نهادهای قضایی افغانستان نمیتوانند این جنایات را پیگیری کنند.