به گزارش اسپوتنیک، گفته می شود که در طی این سفر، جان بولتون قصد دارد از مقامات انگلیسی بخواهد موضع سختگیرانهتری در قبال ایران و شرکت مخابراتی چینی هوآوی اتخاذ کنند.
در شرایطی که بریتانیا برای ترک اتحادیه اروپا در پایان اکتبر امسال آماده میشود، بسیاری از دیپلماتها انتظار دارند که به طور فراینده به امریکا متکی شود.
رویترز مینویسد انتظار میرود جان بولتون در این رایزنیها مقامهای بریتانیایی را به همسویی بیشتر با سیاستهای واشنگتن در قبال تهران ترغیب کند.
یک مقام ارشد در دولت امریکا به این رسانه ها گفته است که آقای بولتون در این گفتوگوها استدلال خواهد کرد که موضع احتمالی لندن در اعلام پایان گرفتن برجام، به اضافه کردن فشار بر ایران کمک خواهد کرد. گرچه این مقام امریکا اضافه کرده که انتظار نمیرود چنین تصمیمی به زودی اتخاذ شود.
بریتانیا که یکی از سه قدرت اروپایی دخیل در گفتوگوهای هستهای منجر به توافق هستهای است، تا کنون از موضوع اتحادیه اروپا در پشتیبانی از برجام حمایت کرده، اما توقیف یک نفتکش این کشور در تنگه هرمز، فشارها را بر دولت بریتانیا برای اتخاذ موضعی سختتر در قبال ایران افزایش داده است.
پیش از این اقدام ایران، نیروی دریایی بریتانیا یک نفتکش ایرانی را در آبهای جبلالطارق به ظن نقض تحریمهای اتحادیه اروپا و قاچاق سوخت به سوریه توقیف کرد، و بعدتر هم بریتانیا به طرح تأمین امنیت دریایی در خلیج فارس که به ابتکار امریکا و با هدف حفاظت از کشتیهای تجاری پایهگذاری شده، پیوست.
از زمان انتخاب بوریس جانسون به نخستوزیری بریتانیا، او و دونالد ترامپ گفتوگوهایی تلفنی داشتهاند، اما نخستین دیدار این دو به عنوان رهبران دو کشور در اوائل سنبله در قالب نشست سران گروه هفت در فرانسه صورت خواهد گرفت.