به گزارش اسپوتنیک، تلویزیون NDTV، میگوید که هند یک راکت هدایت شوندۀ «پیناکا» را از سیستم راکتانداز سیار خود به موفقیت آزمایش کرد.
این شبکه تلویزیونی هندی میگوید که سازمان تحقیقات و توسعه دفاعی هند این راکت را روز سه شنبه با موفقیت آزمایش کرد.
این آزمایش در شهر بالاسور جای که پایگاه فضایی هند واقع شده صورت گرفته است، این راکتها در فاصله پلان شده 90 کیلومتری دقیق به هدف اصابت کرده اند.
پیش از این، هند در ماه می سال گذشته نیز یک راکت «ام ال آر اس» را ازمایش کرده بود. این راکتها نسبت به نسخههای قبلی شان با سیستم ناوبری مجهز و از دقت بالا برخوردار استند. نسخه جدید «ام ال آر اس» قابلیت پرتاب همزمان 12 راکت را در ظرف 44 ثانیه دارد.
پاکستان همچنان مدرنیزه کردن تسلیحات خود را به طور جدی دنبال میکند. بر اساس گزارش روزنامه هندوستان تایمز، پاکستان یکجا با چین جنگنده های نوع JF-17 را ساخته اند، این جنگنده های در تنشهای ماه فبروری در کشمیر شرکت کرده بودند.
این جنگنده با رادار جدید مجهز بوده و هدف را در محدوده های طولانی تشخیص کرده و همزمان قابلیت حمله بر چندین طیاره دشمن را دارد.
قبل از این چهار شنبه، 27 فبروری اردوی پاکستان اعلام کرده بود که دو طیاره نظامی هند که حریم هوایی پاکستان را در منطقه منازعهیی کشمیر نقض کرده بودند، توسط نیروهای پاکستانی سرنگون شده اند.
سپس رسانههای پاکستان ویدیویی را نشر کردند که در آن یکی از پیلوتهای هندی که زخمی شده بود، دیده میشد. این پیلوت هندی اسم و رتبه نظامی اش را نیز به خبرنگاران گفت.
مقامات هندی نیز اعلام داشتند که یک جنگنده نیروهای هوایی پاکستان بر فراز کشمیر در نتیجه یک حادثه هوایی سرنگون شد که در این حادثه یک جنگنده میگ-21 هندی نیز سقوط کرد و پیلوت آن لادرک شد.
صبح پنج شنبه، 28 فبروری رسانههای هندی گزارش دادند که پاکستان مناطق مسکونی ایالت جامو و کشمیر در هند را هدف حملات راکتی قرار داده، که حملات بالمثل از جانب هند را نیز در پی داشته است.
روابط هند و پاکستان پس از حمله تروریستی که به تاریخ 14 فبروری در ایالت جامو و کشمیر هند رخ داد، تشدید یافته است.
در نتیجه این حمله که یک تروریست انتحاری خودش را در مقابل یک بس حامل نظامیان هندی منفجر ساخت، 45 تن جان باختند. مسوولیت این حمله را گروه افراط گرای «جیش محمد» به دوش گرفته است.