شماری از فروشندگان این مارکیت میگویند، نام این مارکیت در اصل «آریا مارکیت» بود. اما به دلیل این که بیشتر اجناس این مارکیت آمریکایی است، به نام «بازار بوش» معروف شده است.
در این بازار از لباس لیلامی گرفته تا لباس و تجهیزات دست دومِ امریکایی، وسایل برقی، مکملهای ورزشی (پروتئینها) و غذاهای خارجی و اغلب امریکایی به فروش میرسد. غذاهایی که یک مقدار شان تاریخ ندارند و حتا بعضاً تاریخگذشته نیز استند.
اما در این میان اجناس چینایی و پاکستانی نیز در این مارکیت به فروش میرسند و مردم زیر نام اجناس خارجی با اشتیاق آن را میخرند.
حاجی آغاشیرین دکاندار در بازار بوش است و لباس دست دوم آمریکایی و چینایی را به فروش میرساند.
او میگوید، این لباس و تجهیزات نظامی را پس از آن که نیروهای امریکایی پایگاههایی خود را ترک کردند و به امریکا رفتند، به طور لیلام خریداری کرده است.
حاجی آغاشیرین میگوید:
«پس از آن که نیروهای امریکایی بعضی از مراکز خود را در افغانستان ترک کردند، لوازم و تجهیزات خود را به لیلام گذاشتند و هرکس قرارداد کرد و این مالها را خریداری کرد. چون این مالها خیلی زیاد است، ما این مالها را به طور عمده خریداری میکنیم و به طور پرچون به فروش میرسانیم».
در بازار بوش جدا از اجناس و تجهیزات نظامی غذای نیروهای امریکایی نیز به فروش میرسد.
غذاهایی که اکثر تاریخ تولید و انقضاء آن پاک شده است و یک مقدار آن با آن که تاریخ گذشته است، اما مردم خریداری میکنند.
آریا محمدی از یازدهسال گذشته تا حالا فروشندهٔ مواد خوراکی در بازار بوش است. او میگوید، تمام مواد خوراکی دکاناش را از کمپ امریکاییها و توسط ترجمانها و کارمندان افغان این کمپها خریداری میکند.
به گفتهٔ او، اکثر مشتریاناش کسانی استند که در خارج از افغانستان زندگی کرده اند و یا در داخل این کمپها وظیفه داشته اند و طرز استفاده این خوراکیها را میدانند.
«یک تعداد افغانهایی که در کمپها یا خارج از افغانستان از این مواد خوراکی استفاده کردهاند، میایند و از ما میخرند. کسانی که در کمپهای آمریکاییها ترجمان، دریور و آشپز استند، این مالها را برای ما میاورند و میفروشند».
در سالهای دور و در زمان حضور نیروهای اتحاد جماهر شوروی سابق، بازار دیگر شبیه بازار بوش، به نام بازار برژنیف بود.
در آن زمان نیز لباس و لوازم روسی از پایگاههای این نیروها بیرون کشیده میشد و در بازار برژنف به فروش میرسید.