به گزارش اسپوتنیک، او مینویسد رسانههای عربستان به نحوی ناآرامیهای اخیر در ایران را پوشش دادهاند که گویی نظام ایران در آستانه سقوط است.
این تحلیلگر مسائل خاورمیانه در بخش دیگری از این یادداشت نوشته است: «به هر صورت ایرانیها عربی صحبت نمیکنند و زبان آنها فارسی است. با توجه به خصومت میان کشورهای ما که سابقه آن به پیش از زمان آل سعود و جمهوری اسلامی برمیگردد، از حمایتهای ما احتمالاً همانقدر استقبال میشود که از حمایتهای دولت ترامپ."
این تحلیلگر عربستانی مینویسد: «80 میلیون ایرانی تحت تأثیر تشنجآفرینی رسانههای سعودی قرار نخواهند گرفت اما گروه هدف اصلی، یعنی 30 میلیون عربستانی، احتمالاً [در اثر این تبلیغات رسانهای] قوت قلب خواهند گرفت.»
«خاشقچی» سیاستهای شکستخورده عربستان در منطقه را عامل تقابلجوییهایی دولتمردان سعودی با ایران دانسته است.
در سالهای اخیر، مقامهای ارشد سعودی و تحلیلگران و رسانههای این کشور بارها درباره کابوس توسعهطلبی ایران، بازار گرمی ایجاد کردهاند. البته، دلایلی وجود دارد که این زنگ خطر را ریاض به صدا در بیاورد زیرا سیاستهای شکستخورده عربستان در عراق، سوریه، لبنان و یمن به ایجاد یک هلال شیعی منجر شده است.
«خاشقچی» در بخش دیگر این یادداشت نوشته است: «در واقع، بسیاری از سعودیها اینکه رسانههایشان اعتراضات مردم ایران در واکنش به افزایش قیمتها را مورد تمجید قرار میدهند، در حالی که سعودیها حق اعتراض به دو برابر شدن قیمت سوخت ندارند را تناقضآمیز میدانند.»