ادامه همکاری جاپان و اردن در نوار غزه

© AFP 2023 / Mohammed AbedРазрушения после удара по Газе
Разрушения после удара по Газе  - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 05.11.2023
عضو شوید
وزارت خارجه جاپان و اردن تمایل خود را برای ادامه کار در زمینه کمک های بشردوستانه به غزه ابراز کردند.
به گزارش اسپوتنیک، یوکو کامیکاوا، وزیر امور خارجه جاپان و همتای او از اردن در این دیدار بر قصد خود برای ادامه همکاری نزدیک به منظور بهبود وضعیت انسانی در نوار غزه و اجرای آتش بس برای رساندن کمک های بشردوستانه تاکید کردند.
در بیانیه مطبوعاتی وزارت خارجه جاپان پس از این دیدار اشاره شد: "آنها قصد خود را برای ادامه همکاری به منظور تضمین امنیت جمعیت غیرنظامی، بهبود وضعیت بشردوستانه به عنوان یک هدف اولویت دار و همچنین اجرای یک توقف بشردوستانه که این امر را تسهیل می کند و همچنین با هدف تعامل برای کاهش سختی های این مشکل همکاری را ادامه دهیم".
Израильские военные во наземной операции в секторе Газа - اسپوتنیک افغانستان  , 1920, 05.11.2023
لحظه به لحظه؛ آخرین رویدادهای 29مین روز درگیری اسرائیل-حماس/9.7 هزار کشته در غزه + ویدیو و نگاره ها
افزون بر این، کامیکاوا، در گفتگو با ایمن الصفدی، بار دیگر تاکید کرد، که "با توجه به وضعیت وخیم انسانی در نوار غزه، به ویژه این واقعیت که کودکانی که آینده داشتند، زنان و افراد پیر قربانی شدند، جاپان در حال آماده شدن برای ارائه خدمات اضافی، کمک های بشردوستانه نزدیک به 65 میلیون دالری و همچنین کالاهای ضروری برای فلسطین از طریق آژانس همکاری بین المللی جاپان (جایکا) و بسته کمکی 10 میلیون ینی است.
وزیر امور خارجه جاپان همچنین از همکار خود از اردن برای کمک های ارائه شده در بیرون کردن شهروندان جاپانی از منطقه سپاسگزاری کرد.
یادآوری می کنیم، که اسرائیل در 7 اکتوبر مورد یورش موشکی بی‌پیشینه ای از نوار غزه به عنوان بخشی از عملیات سیل الاقصی که از سویو شاخه نظامی جنبش فلسطینی حماس اعلام شد، قرار گرفت. پس از این، جنگجویان این سازمان وارد مناطق مرزی در جنوب اسرائیل شدند و به سوی نظامیان و غیرنظامیان آتش گشودند و بیش از 200 گروگان را نیز به گروگان گرفتند. در اسرائیل، به گفته مقام های محلی، بیش از 1.4 هزار نفر از آن میان 300 پرسنل نظامی کشته و بیش از 5 هزار نفر زخمی شدند. در پاسخ، نیروهای دفاعی اسرائیل عملیات شمشیرهای آهنین را در برابر حماس در نوار غزه آغاز کردند. در عرض چند روز، ارتش اسرائیل کنترل همه ای مناطق پرجمعیت نزدیک مرز با غزه را به دست گرفت و یورش های هوایی به هدف های از آن میان غیرنظامیان در نوار غزه را آغاز کرد. اسرائیل همچنین از محاصره کامل نوار غزه خبر داد: تامین آب، غذا، برق، دارو و سوخت متوقف شد.
شمار قربانیان نوار غزه از 9 هزار نفر گذشت و بیش از 32 هزار نفر زخمی شدند. در اسرائیل، به گفته مقام های محلی، بیش از 1.3 هزار نفر جان خود را از دست دادند. سفارت روسیه گزارش داد که در جریان تشدید درگیری ها، 20 روس کشته، دو نفر گروگان گرفته شده و هفت نفر به عنوان ناپدید اعلام شده اند.
به گفته منابع گوناگون، نزدیک به 150 اسرائیلی ممکن است در اسارت حماس باشند. خود جنبش اعلام کرد، که نزدیک به 200 تا 250 زندانی در نوار غزه وجود دارد. وزارت امور خارجه روسیه از طرفین خواست تا درگیری ها را متوقف کنند.
برپایه دیدگاه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، حل و فصل بحران خاورمیانه تنها بر پایه ساختار "دو دولت" مصوب شورای امنیت سازمان ملل متحد امکان پذیر است که ساخت یک کشور مستقل فلسطینی در چارچوب تفاهم نامه ای1967 با پایتخت آن در بیت المقدس شرقی هم مرز یکدیگر فراهم می کند.
مناقشه فلسطین و اسرائیل، پیوند با منافع ارضی طرفین، برای چندین دهه منبع تنش و درگیری در منطقه بوده است. تصمیم سازمان ملل متحد با نقش فعال اتحاد جماهیر شوروی در سال 1947، ایجاد دو کشور - اسرائیل و فلسطین را تعیین کرد، اما تنها اسرائیل ساخته شد.
نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала