به گزارش اسپوتنیک، این روزنامه نگار روابط نزدیک شدن روسیه و چین را با این واقعیت توضیح می دهد که چرخش مسکو به شرق از نظر تاریخی واکنشی به اقدامات غرب بود که به عنوان "خیانت یا زورگویی" تلقی می شود.
الکس تسویک به طور مثال، از اظهارات نویسنده فئودور داستایوسکی، نویسنده مشهور روس یادآور شد که هشدار داده بود روسیه در صورت احیای خود پس از شکست در جنگ کریمه در اواسط قرن 19، به "ماهیت آسیایی روسیه " روی خواهد آورد چون امپراتوری مسیحی بریتانیا با امپراتوری عثمانی متحد شده بود.
این روزنامه نگار خاطرنشان کرد که در سال های اخیر، مسکو و پیکن همکاری نظامی و همچنین تعامل در زمینه اکتشافات فضایی را تشدید کرده اند. وی احتمال داد كه ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه از همکاری با چین به عنوان حفاظت جیوپلیتیک و داخلی در برابر مداخلات احتمالی غرب استفاده كند.
سیویک می نویسد: "از آنجایی که دولت جو بایدن رئیس جمهور امریکا در تلاش است تا سیاستی را در قبال روسیه مطابق با تمدید اخیر پیمان استارت نو دنبال کند ، هدف مطلوب باید برقراری روابط مبتنی بر احترام متقابل بین دو کشور در سالهای آینده باشد.".
نویسنده مقاله از رئیس جمهور ایالات متحده جو بایدن خواست تا روابط دوجانبه برابر حقوق با روسیه در سطح دیپلماتیک برقرار کند. وی همچنین معتقد است که رهبر امریكا باید با نگرش مسئولانه به سیاست خود در شرق میانه برخورد كند.
تسویک به این نتیجه می رسد که ایالات متحده و شرکای غربی باید مسئله چگونگی جذب روسیه به همکاری را حل کنند و مسکو را به نزدیک شدن با چین سوق ندهند.