به گزارش اسپوتنیک، طبق طرحی که وزارت معارف تهیه کرده است، درسهای حضوری دانشآموزان صنفهای یازدهم و دوازدهم مکاتب دولتی، مکاتب شبانه و صنفهای اول تا دوازدهم مکاتب خصوصی آغاز شد.
نوریه نزهت، سخنگوی وزارت معارف، به روزنامه 8صبح گفت که مکاتب بر اساس طرحی که این وزارت تهیه کرده بود، در سراسر کشور با رعایت سفارشهای صحی باز شده است.
سخنگوی وزارت معارف افزود که پوشیدن ماسک برای دانشآموزان الزامی شده و صنفهایی که دانشآموزان بیشتر دارند به دو صنف تجزیه شدهاند.
او از خانوادهها نیز خواست که دانشآموزان را به رعایت تدابیر صحی به هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تشویق کنند.
نوریه نزهت افزود که امتحان چهارونیم ماهه در ماه قوس از دانشآموزان گرفته خواهد و درسهای پس از امتحان چهارونیم ماه در جریان سال 1400 خورشیدی پیگیری میشود.
سخنگوی وزارت معارف افزود که تصمیم درباره سرنوشت صنفهای پایینتر پس از بررسیها و متناسب با شرایط گرفته خواهد شد.
مکاتب از آغاز سال جاری به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تعطیل شده بود.
هرچند وزارت معارف مراسم رسمی برای نواختن زنگ مکاتب نگرفته است، اما در برخی از ولایتها از جمله در ولایت بغلان مراسم رسمی برای نواختن زنگ مکتب برگزار شده است.
طرح وزارت معارف برای شروع درسهای حضوری صنفهای یازدهم و دوازدهم مکاتب دولتی و صنفهای اول و دوازدهم مکاتب خصوصی با انتقادهایی همراه شده است، اما وزارت معارف میگوید که به دلیل شمار بیشتر دانشآموزان مکاتب دولتی و جلوگیری از آلودهشدن این دانشآموزان به ویروس کرونا این تصمیم را گرفته است.