به گزارش اسپوتنیک به نقل از «میدیک فورم»، بسیاری از افراد به خاطر رعایت شرایط قرنطین و انزوای خانگی به مدت طولانی از خانههایشان بیرون نمیشوند که این امر میتواند باعثت ایجاد تغییرات خاصی در بدن آنها شود. داکتران یکی از تغییرات در بدن انسانهای که یک دوره طولانیتر را در داخل خانهها به سر میبرنند کاهش سطح سروتونین و عواقب ناشی از آن گفته اند.
دانشمندان موسسه تحقیقاتی طبی بیکر در ملبورن دریافتند که با قرارگیری ناکافی در برابر نور خورشید، بدن انسان منجر به علائم کمبود سروتونین، مادهای موسوم به «هورمون خوشبختی» میشود. زیرا تمرکز آن به تعادل روانی و ثبات عاطفی آن بستگی دارد. سروتونین هنگامی که فرد در معرض نور خورشید قرار میگیرد، با شدت بیشتری تولید میشود. اگر فرد مدت طولانی در خانه به سر ببرد، ممکن تغییرات در بدن اش رخ بدهد از جمله کاهش سیستم دفاعی، تغییر در بیوریتمها، بی خوابی، افسردگی و اضطراب است. علاوه براین پرخاشگری فرد را در خانه افزایش میدهد.
دانشمندان میگویند یکی دیگر از تغییرات در بدن افراد که مدت طولانی از خانه هایشان بیرون نشده اند، افزایش واکنش آلرژیک به عناصر مختلف است. این به دلیل کمبود ویتامین D است که هنگام گرفتن در معرض نور خورشید در پوست ایجاد میشود. ویتامین D فعالیت سلولها را تحریک کرده و از فرآیندهای تشدید کننده واکنشهای آلرژیک جلوگیری میکند.
مطالعات نشان میدهد که ویتامین D که در هنگام نور خورشید توسط بدن ایجاد میشود به افزایش میکروب های مفید در روده کمک میکند. و برعکس، فقدان آن به عدم تعادل فلور روده، التهاب کمک میکند. بنابراین عدم قرارگیری فرد در معرض نور خورشید یا دوره های طولانی تر زمانی که در داخل خانه به سر میبرد میتواند منجر به علائم کمبود ویتامین D شود و همچنان علائم بیماریهای التهابی روده از جمله درد، یبوست و اسهال را تجربه کند.