به گزارش اسپوتنیک به نقل از مجله « EBioMedicine»، این واکسین بر اساس تجربه های ذخیره شده در زمان مقابله با ویروس های SARS-CoV در سال 2003 و در سال 2014 MERS-CoV به دست آمده است. آندرآ گامبوت دانشیار دانشگاه پیتسبورگ اعلام نمود که می توان گفت ما از قبل از روش مقابله با ویروس جدید آگاه بودیم.
محققان داروی بالقوه درمان کروناویروس را بر اساس قطعات آماده پروتئین «اس» ساختند که ویروس برای شکلدهی دفع ایمنی و نفوذ به سلول انسان به آن نیاز دارد. پس از تزریق واکسین هنگام تست روی موش ها، بدن آنها به تولید مقدار زیادی آنتی بادی دست زد که باید به ذرات ویروسی بپیوندند و آنها را از بین ببرند.
تأثیر مصرف دارو طی یکسال حفظ می شود. افزون برآن، متخصصان از مکانیزم جدیدی برای تزریق آن به بدن انسان استفاده کردند. آنها از «پچ مخصوص» حاوی حدود 400 سوزن ریز برای تزریق واکسن به بدن استفاده کردند.
اواخر ماه مارچ، دانشمندان روسیه اعلام کردند که واکسین کروناویروس زودتر از پایان سال 2021 قابل ساخت نیست. زیرا واکسینها باید ابتدا روی حیوانات و انسان آزمایش شود و مراحل ماقبل کلینیکی را طی کند که عرضه آن چند سال زمان خواهد برد.