نخستین واکنش مسکو به خروج امریکا از پیمان منع راكت‌هاى هسته‌اى ميان برد

© Sputnik / Natalia Seliverstova /  مراجعه به بانک تصاویر نخستین واکنش مسکو به خروج امریکا از پیمان
نخستین واکنش مسکو به خروج امریکا از پیمان - اسپوتنیک افغانستان
عضو شوید
وزارت امور خارجه روسیه گفته است که ایالات متحده امریکا مدت طولانی است که می‌خواست از پیمان منع راکت‌های هسته‌ای میان برد بیرون شود آرزو اصلی آنها ساخت جهان یک‌قطبی است.

به گزارش اسپوتینک، وزارت امور خارجه روسیه در مورد سخنان آخیر که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور امریکا (خروج از پیمان منع راکت‌های هسته‌ای میان برد) اظهار نظر کرده می‌گوید که ایالات متحده امریکا از دیر وقت می‌خواست از پیمان منع راکت‌های هسته‌ای میان برد بیرون شود، آرزو اصلی آنها ساخت جهان یک‌قطبی است.

ترامپ از پیمان منع راکت های هسته ای میان برد بیرو می شود - اسپوتنیک افغانستان
ترامپ از پیمان منع راکت های هسته ای میان برد بیرون می شود

پیش از این، رئیس‌جمهور ایالات متحده امریکا گفته بود که او از پیمان منع راکت‌های هسته‌ای میان برد بیرون می‌شود، زیرا روسیه این پیمان را نقض می‌کند.
روسیه بارها و بارها علناً گفته بود که امریکا می‌خواهد از این پیمان (منع راکت‌های هسته‌ای میان برد) بیرون شود، و واشنگتن سالها به این اقدام عمدا و گاو به گام در تلاش از بین بردن این پیمان بود.
یادآوری می کنیم، که پیمان منع راکت های هسته ای میان برد که نام کوتاه شده پیمان بین ایالات متحده امریکا و اتحاد جماهیر شوروی برای حذف راکت های میان برد و کوتاه برد است، پیمانی است که در سال 1987 میلادی بین ایالات تحده امریکا و اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی و پس از فروپاشی شوروی با روسیه امضا شد.
این پیمان در واشنگتن دی سی بین رونالد ریگن رئیس جمهور امریکا و میخائیل گورباچف دبیر کل حزب کمونیست اتحاد جماهیر شوروی در 8 دسمبر 1987 امضا شد. مجلس سنای ایالات متحده امریکا این پیمان را در 27 می 1988 میلادی تصویب کرد. این پیمان در 1 جون 1988 اجرایی شد.
پیمان منع راکت های هسته‌ای میان‌برد همه راکت ‌های هسته‌ای و متعارف و سکوهای پرتاب آنها را تا فاصله 500 تا 1000 کیلومتر (کوتاه‌برد) و 1000 تا 5500 کیلومتر (میان‌برد) از میان برد. این پیمان، راکت ‌های دریایی را پوشش نمی‌داد. در ماه می 1991 میلادی 2.692 راکت نابود شدند. به دنبال آن 10 سال از سایت های هسته ای بازرسی شد.

نوار خبری
0
برای شرکت در گفتگو
ورود به سیستمیا ثبت نام کنید
loader
بحث و گفتگو
Заголовок открываемого материала