به نظز این عضو پیشین جمعیت اسلامی حکومت برای جابجایی داعش و طالب در شمال افغانستان، والی بلخ و یا جنرال دوستم را برکنار نمی کند. اشرف غنی برای گسترش حاکمیت خود به عنوان رییس جمهور و شکلدهی یک حکومت مقتدر و اقتدارگرا، در صدد تضعیف و راندن چهرهها و عناصر مزاحم و مخالف این اقتدارگرایی است.
او می گوید که عطامحمد نور و جنرال دوستم در شمار رقیبان مزاحم در جهت گسترش و استحکام این اقتدارگرایی بودند. حامد کرزی نیز در دوران حکومتش این روش را دنبال میکرد و تا حدی متدرجاً اقدامات قابل توجه در این جهت انجام داد. اما رییسجمهور غنی در واقع میخواهد آن کار ناتمام کرزی را به اتمام برساند که تا حالا با مهارت و موفقیت عمل کرده است.
اکرام اندیشمند می گوید که حذف مجاهدین و مقاومتگران از حاکمیت به عنوان افراد و نیروهای با نفوذ اجتماعی و سیاسی در جهت یک دستسازی حاکمیت بخشی از برنامه و اهداف اشرف غنی و تیم همراهش در داخل حاکمیت است. از نظر ارگ این چهرهها مانع استحکام حکومت و نظم و قانون حکومتی هستند.
باید گفت پس از آنکه محمد اشرف غنی رییسجمهور افغانستان عطا محمد نور والی بلخ را کنار گذاشت، حزب جمعیت اسلامی با که از کابینه او خارج خواهد شد همچنین گفته است برکناری والی بلخ را تصمیم یکجانبه اشرف غنی خوانده و خواستار اصلاح آن شده است.